Livian, cea mai frumoasă declarație de dragoste pentru Bianca ”Trezește în mine…” VIDEO EXCLUSIV din casa Puterea Dragostei


Livian și Bianca de la Puterea Dragostei formează un cuplu de câteva luni, dar însă unii care nu cred încă în sentimentele ce îi leagă pe cei doi.


In articol:

 

Livian și Bianca își trăiesc povestea de dragoste așa cum pot într-un show tv, sub lumina reflectoarelor. Au învățat să nu-i afecteze răutățile celor din jur, ale colegilor de emisiune.

O echipă WOWbiz.ro a fost în vizită în Istanbul, în casa Puterea Dragostei, și le-a luat celor doi îndrăgostiți un interviu la dublu. La un moment dat, Livian, neașteptat chiar și pentru Bianca a făcut o declarație de dragoste emoționantă.

Iată ce a răspuns Livian la întrebările ce nu-ți place la iubita ta și ce îți place la ea

”Ce nu-mi place la Bianca? Nu-mi place la ea faptul că mă enervează, mă supără, iar eu nu pot să stau supărat pe ea.

Nu-mi place că, dintr-o vorbă, chiar dacă nu e alint, ea mă împacă, și dacă îmi zice ”prostule” mă împacă, nu-mi place că tremur lângă ea. Pune mâna (i se adresează Biancăi să pună mâna la inima lui) să vezi cum îmi bate inima…tremur. O iubesc. Când mă pune cineva să spun sentimentele mele pentru ea, parcă mi se mai deschide o valvă la inimă

Ce-mi place la ea? Trezește în mine toți fiorii. Și când spun toți fiorii… Doamne ferește ce efect are asupra mea, și dacă vă uitați la ea, nu puteți spune că e tunată”, a spus Livian în timp ce se îmbujorase, iar ochii îi străluceau.

Citeste si: Întâlnire cu scântei între fostele iubite ale lui Ricardo de la Puterea Dragostei: Raluca și Manuela! ”Mi-a fost frică de tine”

Citeste si: Andreea Mantea, despre viața cu David în Istanbul! ”Mă trezesc cu pisica vecinei în casă” Dezvăluiri inedite despre băiețelul prezentatoarei de la Puterea Dragostei!

 

 Livian și Bianca de la Puterea Dragostei îți fac mereu declarații de iubire

Livian de la ”Puterea Dragostei” a mai făcut declarații de dragoste pentru Bianca.  ”Pe primul loc pentru mine este fericirea Biancăi, în sufletul și în ochii mei.(...) Mie îmi aduce o enormă bucurie pentru că noi demonstrăm puterea dragostei. Toată lumea împotriva noastră... dar demonstrăm puterea dragostei. Arătăm că suntem ceea ce au văzut susținătorii noștri în noi. Nu ne dezamăgim pe noi, iar acest fapt îmi aduce o enormă bucurie.

Într-adevăr, reacțiile tatălui meu sunt reacțiile lui... Le respect, îi respect gândirea, el o face într-un mod mai direct, mai sincer, probabil și urmărește ceva, probabil vrea să testeze reacțiile Biancăi, chiar dacă teste alea sunt brutale și am încredere că știe ce face și că știe ce e mai bine decât mine. El e tata și nu îmi vrea răul, îmi vrea binele!(...) Dar o să trecem testele legate de familie, deci fiți toți alături de cel mai interesant cuplu din showbiz. Iar dacă toată planeta ar fi împotrivă, chestia asta ar fi doar combustibil care ne alimentează relația. Sunt fericit că am dat de ea!”,  a spus Livian de la ”Puterea Dragostei”.


Abonează-te pe

Citește și:

EXCLUSIV! Andreea Pirui vorbește în premieră despre relația avută cu Livian la Puterea dragostei! ”A fost o atracție, ne-am plăcut”! Declarații de la Istanbul

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Bianca Comănici are un semn incredibil pe piept! Uite cum arată!

Ce au ascuns Bianca și Livian de la Puterea dragostei în ultimele luni! A devenit vizibil: „Mă bucur că nu ai renunțat”

Bianca de la Puterea dragostei, secretul buclelor perfecte! Cum s-a aranjat, de față cu Livian

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Răzvan Fodor. "Și atunci mi-am zis că ea trebuie să fie nevasta mea”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri