Livian, acuzații grave despre Andreea Pirui! Nimeni nu știa ce a făcut blondina de la Puterea Dragostei în străinătate! „Prosteai bărbați în Italia!”


Livian, acuzații grave despre Andreea Pirui! Scandalul dintre cei doi foști iubiți de la Puterea Dragostei a atins cote alarmante!


In articol:

Livian, acuzații grave despre Andreea Pirui! De față cu toată lumea, inclusiv cu Andreea Mantea, prezentatoarea emisiunii Puterea Dragostei, Andreea Pirui și Livian au început să facă publice informații personale, pe care cei doi și le-au destăinuit în perioada în care formau un cuplu.

Citeste si: Bianca de la Puterea dragostei, reacție cutremurătoare după ce a aflat de noua iubită a lui Livian: „O victimă sigură a suferinței”

Deși toată lumea se întreba ce a făcut Andreea Pirui în străinătate, dacă Livian o înșeală sau nu pe Bianca (și cu cine), precum și ce făcea Bianca în Constanța, aceste întrebări au stat sub semnul misterului o bună perioadă de timp.

livian-acuzatii-grave-despre-andreea-pirui
livian-acuzatii-grave-despre-andreea-pirui

Ei bine, asta până când Livian și Andreea Pirui au ajuns „la cuțite” și au început să povestească tot ce știau unul despre celălalt, în fața celorlalți participanți la Puterea Dragostei, a prezentatoarei emisiunii, Andreea Mantea, și sub privirile nedumerite ale telespectatorilor.

Citeste si: Scandal monstru la Puterea dragostei, între Daiana și Gabriel. Concurentul a devenit violent după o ceartă cu Daiana și a spart ușa cu pumnul

Livian, acuzații grave despre Andreea Pirui! Cei doi au ajuns „la cuțite”

Andreea Mantea a asistat neputincioasă la schimbul dur de replici dintre concurenți, în cadrul unei discuții care a scos la iveală extrem de multe secrete (unele dintre acestea fiind jenante, trebuie să recunoaștem) despre viața lui Livian, a Andreei Pirui și a Biancăi Comănici.

Dacă Andreea Pirui și Livian au format un cuplu la începutul sezonului, este evident faptul că aceștia și-au destăinuit numeroase secrete, ce au ajuns acum și la urechile telespectatorilor.

Tot scandalul a pornit de la noaptea pe care Livian a petrecut-o împreună cu Bianca Comănici, iar Andreea Pirui a dezlănțuit iadul și nu s-a mai putut abține!

Citeste si: Bianca a vorbit în premieră despre Ella de la Puterea dragostei și Livian. Ce a spus despre „vizita” la hotel a celor doi! EXCLUSIV de la Istanbul

livian si andreea pirui, livian acuzatii grave despre andreea pirui, livian acuzatii andreea pirui, acuzatii andreea pirui livian, puterea dragostei
livian si andreea pirui, livian acuzatii grave despre andreea pirui, livian acuzatii andreea pirui, acuzatii andreea pirui livian, puterea dragostei

Citeste si: Andreea Pirui a umilit-o crunt pe Bianca! "L-ai făcut de ruşine pe Livian în toată România"


Abonează-te pe

Citește și:

Paula de la Puterea dragostei, înapoi în casă! Pe ce concurent a pus ochii

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Bianca de la Puterea dragostei, reacție cutremurătoare după ce a aflat de noua iubită a lui Livian: „O victimă sigură a suferinței”

Puterea Dragostei 16 iunie: Andreea Pirui rupe tăcerea despre relația lui Livian cu Renata: „Vrei să-ți spun cu cine o înșeli tu pe domnișoara?”

Bianca si-a petrecut noaptea cu Livian? Acuzatii grave! Ce dovezi are Daiana

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

PORTRET: Cine este Andreea Marin | data nașterii, căsătorii, divorțuri, iubit, copil

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri