Ligi de la Puterea dragostei s-a întors în Turcia! Ce fotografie a postat: „Arăți ca o păpușă horror”


Ce au văzut fanii emisiunii.

Ligi de la Puterea dragostei s-a întors în Turcia. Fosta concurentă a emisiunii nu a dat prea multe detalii despre motivul vizitei sale în Istanbul, însă a reușit încă o dată să îi uimească pe fanii săi.

Ultimele săptămâni departe de casa Puterea dragostei au fost benefice pentru Ligi, care a avut mai mult timp pentru a se ocupa de marea sa pasiune, fitnessul, iar rezultatul nu a întârziat să apară.

Citeste si: Roxana de la Puterea Dragostei a făcut o criză de nervi pe stradă! A început să ţipe şi să spună că nu mai suportă! Vezi ce a păţit frumoasa şatenă!

Citeste si: Andy de la Puterea Dragostei, relație cu Andreea Pirui? "Aș face dragoste cu tine până când"

Citeste si: Andreea Mantea și Cristi Mitrea, schimb fabulos de replici! Ce bine se înțeleg părinții lui David „Hai acasă”


Mândră de abdomenul său tonifiat, Ligi și-a făcut o fotografie în oglindă, în care lasă la vedere abdomenul și picioarele.

Dacă au existat o mulțime de persoane care au complimentat-o, ei bine, au fost și persoane care s-au arătat îngrozite de această imagine.

„Ce urâtă ești, arăți ca o păpușă horror” / „Crezi că dacă pozezi așa te face să pari mai sus? Arăți goliciunea pentru că goală ești și în creier! Un bărbat se uită și la caracterul și personalitatea fetei, dacă te respecți vrei ca iubita ta să pară o domnișoară respectabilă, nu o ușuratică, una care se vinde pe 5 likeuri. Ești scârboasă.”


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Jador, achiziţie BOMBĂ, de peste 100.000 de euro! Uite ce-şi cumpără solistul!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri