Andy de la Puterea Dragostei, relație cu Andreea Pirui? "Aș face dragoste cu tine până când..."


Andy a revenit în casa Puterea Dragostei și pare să fi pus deja ochii pe o fată anume.


In articol:

Andy s-a dat singur de gol în legătură cu preferata lui de la Puterea Dragostei înainte să plece din casă. Fostul concurent a publicat la un moment dat un mesaj controversat, iar alături a trecut inițiala fetei pe care o place "A".

Andy de la Puterea Dragostei, relație cu Andreea Pirui

Având în vedere că singura fată fără relație, de care Andy a fost mai apropiat, e Andreea Pirui, primele speculații că cei doi ar forma un cuplu au început să apară rapid.

Mulți au luat în calcul si varianta că ar fi vorba de Andra, în cazul în care aceasta s-ar fi despărțit de Bogdan Mocanu.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care Denisa de la Puterea Dragostei s-a tuns! Are legătură cu Iancu? VIDEO EXCLUSIV

Iar ultima fată cu inițiala "A" este Andreea, prietena Andrei, însă a fost exclusă imediat pentru că între cei doi nu s-a văzut o atracție până acum. Dimpotrivă! Aceştia au schimbat doar două-trei replici.

Andy de la Puterea Dragostei, relație cu Andreea Pirui?

Andy de la Puterea Dragostei - mesaj incitant

"Aș face dragostei cu tine până când timpul și-ar cere scuze că se scurge din clepsidră...", este mesajul publicat de Andy de la Puterea Dragostei.

Citeste si: Ella de la Puterea Dragostei, nemachiată! Uite ce semne are tânăra pe faţă!

 

Andy de la Puterea Dragostei, relație cu Andreea Pirui?

Ei bine, sursele noastre din casă spun că Andy, deşi are o prietenă acasă, ar vorbi des prin mesaje cu Andreea. Şi nu vorbim aici despre discuţii nevinovate, ci despre adevărate flirturi şi replici cu multe înţelesuri... Nu putem afirma, cu certitudine, că fostul concurent este motivul pentru care blonda refuză să formeze un cuplu cu Marius, însă cine ştie? Vom trăi şi vom vedea.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Gabriela Cristea, prima apariție după ce a slăbit 25 de kilograme. Vedeta de televiziune joacă în noul clip al soțului ei, Tavi Clonda!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri