Ligi de la Puterea Dragostei, mărturie șoc, cu ochii în lacrimi! „Dezamăgire, tristețe, durere...”


Ligi de la Puterea Dragostei a realizat o mărturie șoc, cu ochii în lacrimi, despre ce a însemnat experiența emisiunii pentru ea.


In articol:

Ligi de la Puterea Dragostei, mărturie șoc, cu ochii în lacrimi! Frumoasa blondă a speriat pe toată lumea, după ce a postat un anunț de-a dreptul șocant pe rețelele de socializare, despre participarea la Puterea Dragostei, dar și despre ce a însemnat această experiență pentru ea.

Citeste si: Puterea Dragostei 1 iulie. Încă o ceartă între Bianca și Livian: „După ce îți dau în fiecare zi bani, tu…”

ligi-de-la-puterea-dragostei-cu-ochii-in-lacrimi
ligi-de-la-puterea-dragostei-cu-ochii-in-lacrimi

Ligi Dolha a mărturisit că pe parcursul emisiunii Puterea Dragostei a trecut prin momente grele și a avut perioade în care se gândea la finalul poveștii și la momentul în care va ieși din casă. Mai mult decât atât, frumoasa blondă a declarat că a trecut și prin situații foarte dificile, iar internauții au fost puși pe jar de anunțul făcut de blondină, pentru că a fost destul de neclar și nu au înțeles de la început despre ce e vorba.

Ligi de la Puterea Dragostei, mărturie șoc, cu ochii în lacrimi, despre experiența Puterea Dragostei

Aparent, pentru faimoasa Ligi Dolha, experiența Puterea Dragostei nu a fost deloc una ușoară și nici fericită. Blondina a admis că a trecut prin multe momente grele, și că nu doar o dată a avut gândul de a părăsi competiția. Cu toate acestea, Ligi Dolha a categorisit participarea la emisiune ca fiind o activitate complexă, în ciuda tuturor greutăților pe care le-a avut de depășit.

Citeste si: Ramona de la Puterea Dragostei, răbufnește: „Toți sunteți vedete, dar...”

ligi-de-la-puterea-dragostei-cu-ochii-in-lacrimi
ligi-de-la-puterea-dragostei-cu-ochii-in-lacrimi

„Venind la această emisiune am privit-o ca pe o experiență frumoasă, unde mă voi îndrăgosti, sentimentul după care tânjim cei mai mulți dintre noi, dar am întâlnit oameni frumoși, dar și oameni răi.

O experiență plină de momente de fericire, autocunoaștere, dezamăgire, tristețe, durere, iubire, iertare, apreciere, recunoștință.

O experiență care m-a dezvoltat din foarte multe puncte de vedere. Am avut momente foarte grele, atât de grele încât pentru o clipă m-au făcut să cred că acolo e finalul meu.
Pentru că Dumnezeu niciodată nu stă nepăsător. Mereu mi-a oferit oameni frumoși și cu o inimă mare care m-au ridicat prin vorbele lor sau chiar printr-o simplă îmbrățișare.

Iar azi, după atâtea furtuni am ajuns să fiu mult mai puternică și o adevărată războinică. Vă mulțumesc tuturor și mă simt o norocoasă să am alături de mine un număr atât de mare de oameni minunați care nu stau nepăsători.

Oameni care cred în mine și care mă încurajează mereu pentru a mă aduce la cea mai bună versiune a mea. Sunteți minunați!” a dezvăluit Ligi de la Puterea Dragostei, pe contul său de Instagram.

Citeste si: Inca o fosta concurenta de la ''Puterea dragostei'' este INSARCINATA! Prima imagine cu burtica!


Abonează-te pe

Citește și:

Secretul ”Zânei”! Andreea Marin a slăbit 6 kilograme, după Paște! Vedeta a dezvăluit cum a reușit

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Medicul Virgil Musta despre focarele de coronavirus: „Virusul atacă rău. Trebuie luate măsuri!”

Celebra sportivă Becky Lynch este însărcinată! A publicat ecografiile, iar fanii sunt extaziați!

Alina Pușcaș coronavirus. Faimoasa prezentatoare a fost infectată cu noul virus

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Transferul de grăsime proprie în buze, obraji sau cearcăne, o procedură modernă! Specialistul Kfetele.ro explică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri