Lidia Buble, prima apariție la TV, după despărțirea de Răzvan Simion: „Mă intimidezi foarte tare”

Lidia Buble, prima apariție la TV, după despărțirea de Răzvan Simion: „Mă intimidezi foarte tare”
Lidia Buble, prima apariție la TV, după despărțirea de Răzvan Simion: „Mă intimidezi foarte tare”

Lidia Buble și Răzvan Simion au fost protagoniștii unui moment inedit în emisiunea matinală. Ce au făcut cei doi, de față cu toată lumea.

La mai bine de o lună după ce s-au despărțit, Lidia Buble și Răzvan Simion au fost împreună în același platou de televiziune.

Artista și-a lansat un nou single și a fost invitată la emisiunea pe care Răzvan Simion o prezintă alături de Dani Oțil.

La finalul piesei, Lidia a stat de vorbă cu Dani, care a tras-o de limbă despre perioada carantinei, dar și despre planurile sale de viitor.

„Ești pentru prima oară în mulți ani într-o mare dificultate să formulezi întrebări”, i-a spus Răzvan Simion lui Dani Oțil în momentul în care a văzut că îi este greu să spună ceva în fața Lidiei. Bineînțeles că Dani i-a dat imediat replica colegului său.

„Stai liniștit că am făcut interviu și cu Mihaela Rădulescu”, i-a răspuns Dani lui Răzvan.

Lidia Buble, prima apariție la TV, după despărțirea de Răzvan Simion: „Mă intimidezi foarte tare”
Lidia Buble, prima apariție la TV, după despărțirea de Răzvan Simion: „Mă intimidezi foarte tare”

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

„Îți priește viața după…. pandemie”, i-a spus Dani Lidiei Buble.

„Da, sunt foarte bine, sunt fericită”, a răspuns imediat Lidia, după care s-a făcut liniște în platou, toți cei prezenți fiind vizibil emoționați din cauza situației ciudate în care au fost puși.

„Mă intimidezi foarte tare în dimineața asta”, i-a spus Lidia lui Dani după momentul de liniște.

„Eu te intimidez?”, i-a spus, la rândul lui, Dani Oțil.

Citeste si: Lidia Buble iubește din nou?! „Sunt îndrăgostită!”

Citește și: Robi își iese din minți din cauza lui Antoni și este trimis în casa fetelor! „Mă ia tensiunea!”. Aflați de la ce a pornit conflictul în episodul de marți, 23 iulie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D- kanald.ro

Citește și: Doctorița Gavril, ucisă în 30 de secunde! Filmul complet al crimei din Brăila- stirilekanald.ro

În plus, Dani a întrebat-o pe Lidia dacă mai locuiește în același cartier, iar artista a dezvăluit că da. În plus, atunci când a venit vorba despre a mulțumi pentru apariția piesei, Lidia a ținut să îi mulțumească și managerului său, Răzvan Simion, numindu-l „domnul manager”.

De ce s-au despărțit Lidia Buble și Răzvan Simion

Potrivit surselor din anturajul Lidiei Buble, citate de impact.ro,

artista și-a dorit ca iubitul său să se boteze în religia penticostală, numai că prezentatorul de la Neatza nu a avut nicio inițiativă în acest sens.

„Ei au început să vorbească încă din primele luni de relație despre copii, despre posibilitatea ca el să se boteze în religia penticostală. Numai că anii au trecut, iar Răzvan nu a făcut niciun pas. Totul a rămas la stadiul de vorbe, de planuri.

Nu făcea nimic concret în acel sens, deși Lidia i-a tot bătut apropouri”au mărturisit apropiații Lidiei, pentru sursa citată.

Citeste si: Lidia Buble i-a recunoscut lui Răzvan Simion în direct: „O iubire neîmplinită”

„Pur și simplu lui îi convenea situația în care se afla. Nu prea simțea să își schimbe religia, iar adevărul că acest pas este unul incredibil de greu.

Să fii ortodox până la 45 de ani, apoi să-ți schimbi credința, convingerile, propria personalitate, până la urmă, chiar nu este ceva simplu. Faptul că Răzvan a tot amânat momentul a îndepărtat-o ușor, ușor pe Lidia și așa s-a produs ruptura. Lidia suferea că de sărbători când Răzvan se ducea la copii, iar ea la părinți. Era de acord. Ea este o persoană extrem de energică, iar pe el toată această energie l-a obosit tare, chiar dacă nu vrea să recunoască”, au mai adăugat sursele.Citește și:

Ce este și ce beneficii are sarea celtică

Lidia Buble și Răzvan Simion, din nou împreună: „Nu se mai văzuseră de două luni”

Cum arătau concurentele de la Insula Iubirii înainte de operațiile estetice. Cu greu le recunoști, diferențele sunt uriașe FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

EXCLUSIV! Prietena lui Andrei Versace, dezvăluiri cutremurătoare după moartea lui: ”Nu și-a pus capăt zilelor! Era un om plin de viață”

Diana Simion, anunț uluitor despre viața sa personală: „Uneori mai târziu înseamnă exact la timpul potrivit”

Pe ce dată începe Postul Sfintei Marii 2024: Ce este interzis să faci până pe data de 15 august și când este dezlegare la pește

Bombă în cazul morții lui Andrei Versace


Cookies