Diana Simion, anunț uluitor despre viața sa personală: „Uneori mai târziu înseamnă exact la timpul potrivit”


Diana Simion, anunț uluitor despre viața sa personală. Ce se întâmplă în viața sa, după ce a divorțat de prezentatorul TV, Răzvan Simion.


In articol:

Fosta soție a lui Răzvan Simion, Diana Simion, este în al nouălea cer. Aceasta a făcut anunțul așteptat de toată lumea.

Diana Simion, care a avut o relație de mai bine de 15 ani cu Răzvan Simion, a dezvăluit pe pagina sa de socializare că s-a înscris la Facultatea de Sociologie și Psihologie din Timișoara, după ce o bună perioadă de timp și-a dorit să studieze psihilogia, iar momentul potrivit a venit.

„Uneori mai târziu înseamnă exact la timpul potrivit”, a scris Diana Simion în dreptul dovezii că vrea să fie din nou studentă.

Fanii fostei soții a lui Răzvan Simion au felicitat-o imediat pentru noile planuri din viața sa.

Diana Simion, anunț uluitor despre viața sa personală: „Uneori mai târziu înseamnă exact la timpul potrivit”
Diana Simion, anunț uluitor despre viața sa personală: „Uneori mai târziu înseamnă exact la timpul potrivit”

”Ce mă bucur”, ”Să fie cu noroc și reușită”, ”Felicitări”, ”Felicitări și succes! O alegere inspirată”, ”Bine, Dia”, ”Bravo, Diana”, ”Bravo! Felicitări pentru curaj! Mult succes”, sunt doar câteva dintre mesajele pe care le-a primit Diana Simion pe pagina ei.

Cât despre viața personală, Diana Simion trăiește o frumoasă poveste de dragoste de câteva luni de zile, iar de curând se pare că a primit și un inel.

Până în 2015, a fost căsătorită cu Răzvan Simion.

Răzvan si Diana Simion s-au despărţit în urmă cu 5 ani, însă încă mai apar discuţii şi ipoteze cu privire la cauza divorţului şi relaţia din prezent dintre ei. Pentru a lămuri situaţia, Diana a vorbit pentru WowBiz şi a spus ce se întâmplă cu adevărat.

Citeste si: Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal după despărțirea ex-ului de Lidia Buble

„El face parte din mine, din trecutul meu, la fel cum și eu fac parte din el, din trecutul lui, am trăit o poveste de iubire de care nu mulți au parte, și îmi doresc din suflet ca măcar amintirile noastre să rămână vii și nepătate de mizeriile care au făcut țăndări povestea noastră.

Au trecut aproape cinci ani de când ușile acestei povești au fost închise, și tot ce îmi doresc acum e să nu le mai forțeze nimeni. (Această a fost prima (și ultima) dată când am vorbit despre noi, restul au fost… cancan-uri).

Cât despre adevăr, el va rămâne mereu cel știut și trăit de noi, și niciodată nu va putea fi cu adevărat înlocuit de rânjetul strâmb al măștii care poartă semnătura „adevărului” în fața reflectoarelor”, a spus aceasta.

Diana Simion, fericită în brațele unui bărbat pe care îl cunoaște de 20 de ani

Acum, Diana Simion se pregătește să ajungă în fața altarului cu bărbatul care a reușit să o facă să zâmbească după divorț.

Diana Simion, anunț uluitor despre viața sa personală: „Uneori mai târziu înseamnă exact la timpul potrivit”
Diana Simion, anunț uluitor despre viața sa personală: „Uneori mai târziu înseamnă exact la timpul potrivit”

Diana Simion, fosta nevastă a lui Răzvan Simion, cerută de soție, în timp ce prezentatorul tv s-a despărțit de Lidia Buble

De cealaltă parte, Răzvan Simion nu este într-o perioadă fericită din viața lui. El a confirmat despărțirea de Lidia Buble printr-un mesaj pe pagina sa de socializare. „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost... Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan justifică despărţirea de Lidia.


Abonează-te pe

Citește și:

Fosta soție a lui Răzvan Simion, mesaj subliminal după despărțirea ex-ului de Lidia Buble

Ambulanța chemată de URGENȚĂ acasă la Gabriela Cristea! Are COVID!

Lidia Buble și-a părăsit iubitul manechin pentru Răzvan Simion! Cu el s-a iubit cântăreața

Ce face Lidia Buble în casă de când cu epidemia de coronavirus! Imaginea care a șocat multă lume

CITEȘTE: Horoscop rune 18 - 24 octombrie 2021. O zodie poate primi o cerere în căsătorie!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a fost eliminată de la Bravo, ai stil! Celebrities – 16 octombrie 2021. Cum au arătat concurentele în gala concept „Sport Couture”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri