Lidia Buble, dezvăluiri incendiare despre relația cu Răzvan Simion! „Ieșim din carantină cu un bebeluș”


Lidia Buble și iubitul său, prezentatorul TV Răzvan Simion respectă regulile impuse de autorități, motiv pentru care petrec foarte mult timp împreună, în casă.


In articol:

Lidia Buble și Răzvan Simion respectă întocmai regulile impuse de autorități, motiv pentru care stau acasă și petrec foarte mult timp împreună. Cei doi nu se ceartă, chiar din contră- se înțele foarte bine, iar faimoasa solistă, Lidia Buble a explicat că nu exclude posibilitatea să iasă trei din carantină, și nu doar doi așa cum au intrat.

Citeste si: Ce face Lidia Buble în casă de când cu epidemia de coronavirus! Imaginea care a șocat multă lume

lidia buble, răzvan simion, lidia buble și răzvan simion, dezvăluiri incendiare, prezentatorul tv
lidia buble, răzvan simion, lidia buble și răzvan simion, dezvăluiri incendiare, prezentatorul tv

Invitată la o emisiune TV, Lidia Buble a acordat un interviu prin Skype, despre cum își petrece timpul în această perioadă, de carantină. Trebuie să remarcăm că solista avea un tonus foarte bun, fiin liniștită și foarte zâmbitoare, poate chiar mai fericită ca de obicei, iar Adela Popescu, prezentatoarea emisiunii, i-a adresat solistei o întrebare, care cu siguranță ne stătea tuturor pe vârful limbii. Blondina a întrebat-o pe solistă dacă după această perioadă de carantină, ne putem aștepta la un bebeluș, în cazul cuplului Lidia Buble și Răzvan Simion, iar răspunsul solistei a fost unul de-a deptul surprinzător.

Astfel, Lidia Buble nu exclude varianta de a avea un bebeluș, și i-ar plăcea să își extindă familia după această perioadă! „Oh, Doamne ajută. Eu zic că da. La cum stă treaba acum, numai în casă, numai în casă… Înainte mă plângeam că nu avem timp să ne vedem. Spuneam că ne vedem mai mult seara, că el e matinal și eu pasăre de noapte, călătoream mult prin țară. Acum pentru că toată ziua suntem lipiți, nu ar fi exclus să ieșim și cu bublișorul mic. Nu mă vezi ce zâmbet am pe buze,” a mărturisit Lidia Buble, iubita prezentatorului TV Răzvan Simion.

Citeste si: Lidia Buble, scăpare uriașă! A arătat tuturor ce vede doar Răzvan Simion, acasă

Lidia Buble, dezvăluiri despre relația cu Răzvan Simion: „Ne înțelegem foarte bine!”

Celebra solistă a mai povestit că, deși această perioadă poate fi dificilă pentru multe cupluri, ea și Răzvan Simion nu se ceartă, chiar dacă petrec foarte mult timp împreună, deși nu erau obișnuiți. Mai mult decât atât, Lidia Buble și Răzvan Simion găsesc mereu o activitate pe placul amândurora și chiar și la treburile casnice, aceștia se ajută și le duc împreună la bun sfârșit.

lidia buble, răzvan simion, lidia buble și răzvan simion, dezvăluiri incendiare, prezentatorul tv
lidia buble, răzvan simion, lidia buble și răzvan simion, dezvăluiri incendiare, prezentatorul tv

„Nu, culmea nu ne certăm. Cumva îmi era teamă de treaba asta și spuneam ‘auzi ce ne facem acum că toată ziua ești pe capul meu și invers. Și văd că ne înțelegem foarte bine. Gătim împreună, ne uităm la seriale, avem ce să facem, chiar nu ne plictisim. Trebuie să recunosc că eu sunt cea care e mai optimistă, pozitivă de fiecare dată,” a dezvăluit solista Lidia Buble.

Citeste si: Lidia Buble, adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion: „Câinii...”


Abonează-te pe

Citește și:

Ce face Lidia Buble în casă de când cu epidemia de coronavirus! Imaginea care a șocat multă lume

Divorțează după 11 ani de relație!? ”Mi-a spus că nu mai are nevastă”

Lidia Buble, adevărul despre despărțirea de Răzvan Simion: „Câinii...”

Cât de frumoasă este sora mai mică a Lidiei Buble! Cele două tinere au fost surprinse la cumpărături în mall

Cât de fericită este fosta soție a lui Răzvan Simion alături de actualul iubit! Diana Simion l-a uitat total pe bărbatul cu care are doi copii

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Specialisti

Transferul de grăsime proprie în buze, obraji sau cearcăne, o procedură modernă! Specialistul Kfetele.ro explică!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri