Cât de frumoasă este sora mai mică a Lidiei Buble! Cele două tinere au fost surprinse la cumpărături în mall


Lidia Buble și sora ei mai mică, Lorena, au ieșit la cumpărături ca fetele.

În primele zile ale anului, Lidia Buble și sora ei mai mică, au fost surprinse la cumpărături într-un mall din București. Cele două au intrat într-un magazin de cosmetice, unde sora mai mică a Lidiei Buble a început să încerce mai multe produse.

În acest timp, Lidia Buble, ca o soră mai mare ce e, îi dădea sfaturi. Într-un final, poate pentru a se convinge că sfaturile surorii sunt cele bune, Lorena s-a lăsat fardată de una din angajatele magazinului respectiv, iar la final s-a declarat încântată. Asta deși, Lidia Buble părea că mai are câte ceva de comentat referitor la culoarea fardului.

Citeste si: Cât de fericită este fosta soție a lui Răzvan Simion alături de actualul iubit! Diana Simion l-a uitat total pe bărbatul cu care are doi copii

Citeste si: Lidia Buble, ţinută PUNK şocantă la un eveniment monden! A fost apariţia serii!

Citeste si: Lidia Buble, declaraţia INCREDIBILĂ care-i va pune tot showbiz-ul în cap! Uite ce a spus despre Andra

Lorena, sora mai mică a Lidiei Buble, comparată cu Angelina Jolie

Lidia Buble a povestit de mai multe ori despre familia sa numeroasă. Artista provine dintr-o familie penticostală și are 11 frați. Deși, Lidia Buble este cunoscută, nu este singura soră a familiei Buble cu talent artistic. Însă, celelelate surori nu au depășit încă sala din biserică, acolo unde interpretează melodii religioase.

Lidia Buble a povestit că este apropiată de familia sa, însă sora cea mică, Lorena vine mai mereu în vizită la București, la sora sa artistă. Lorena este des văzută în compania Lidiei Buble, uneori alături chiar de Răzvan Simion și de copiii acestuia. Lorena este extrem de frumoasă, mulți comparând-o pe sora mai mică a Lidiei Buble cu Angelina Jolie.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Despărțire neașteptată la Puterea dragostei: „Nu înțeleg de ce oamenii nu sunt asumați”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri