Lecțiile pe care Monica Tatoiu le-a învățat până acum. Ce spune femeia de afaceri despre calea ușoară în viață. „Mi-am aranjat examenele, am luat 10. M-am bucurat pe termen scurt, am plătit pe termen lung.”

Lecțiile pe care Monica Tatoiu le-a învățat până acum. Ce spune femeia de afaceri despre calea ușoară în viață. „Mi-am aranjat examenele, am luat 10. M-am bucurat pe termen scurt, am plătit pe termen lung.”
Lecțiile pe care Monica Tatoiu le-a învățat până acum. Ce spune femeia de afaceri despre calea ușoară în viață. „Mi-am aranjat examenele, am luat 10. M-am bucurat pe termen scurt, am plătit pe termen lung.”

Monica Tatoiu a oferit lecții importante despre scurtăturile din viață.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, nu ezită niciodată să nu ofere sfaturi din propria experiență, atât tinerilor, cuplurilor, cât și celor care vor să își facă un viitor, iar fostul cadru didactic a mărturisit, în cadrul emisiunii Jurnal de Business, toate lucrurile pe care le-a transmis elevilor săi și oamenilor din viața ei cu privire la reușitele de viitor.  Aceasta a ținut să spună că nimic din ce este ușor nu este gratis, iar lucrurile care ni se par gratis, vor costa cât nu vor face.

Femeia de afaceri a spus că și ea ales scurtăturile, însă a ajuns să se bucure pe termen scurt și a plătit pe termen lung. 

„Nimic din ceea ce este ușor nu este gratis. Ce e gratis în viață costă cât nu face. Nu vă grăbiți! Și în business la fel. Nu alegeți calea scurtă. Scurtăturile nu te duc în autostradă că trebuie să ocolești mai mult.

De câte ori am încercat scurtături, m-am bucurat pe termen scurt, am plătit pe termen lung. Asta este prima lecție, nu alegeți calea ușoară.”, a spus Monica Tatoiu.

Lecțiile importante pe care le transmite Monica Tatoiu cu privire la examenele importante din viață

Citește și: Monica Tatoiu a vorbit despre sacrificiile pe care o femeie ar trebui să le facă pentru un bărbat „Trebuie să încerci, nu doar să te aranjezi în oglindă!”

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Este Monica Tatoiu o persoană credincioasă? Motivul pentru care femeia de afaceri nu se spovedește: „Eu nu țin posturi, nu m-am spovedit decât o singură.”

Monica Tatoiu a recunoscut și ea că a ajuns, în facultate, să aleagă calea cea mai scurtă și a cumpărat niște examene la care a luat 10, însă erau lucruri care nu meritau timpul ei și nu ar fi ajutat-o pe viitor.

În rest, niciodată nu și-a luat examenele importante fără să nu muncească foarte mult, iar cei care vor să facă o carieră, nu trebuie să alerge după note cât să treacă anul, deoarece nu îi va ajuta cu absolut nimic dacă pierd trei ani din viață degeaba. 

Citește și: Urșii circulă liberi pe șoselele din România, iar turiștii se opresc să se fotografieze cu ei! Riscurile la care se expun cei care interacționează cu urșii- kanald.ro

Citește și: Ireal ce i-a făcut criminalul Marinei Gavril după mai multe lovituri de cuțit- stirilekanald.ro

„Nu este sănătos să alegi scurtături când îți iei examenele. Și eu am ales scurtăturile la filozofie, la socialism. Nu le-am înțeles, recunosc, mi-am aranjat examenele, am luat 10.  Recunosc asta pentru că nu erau lucruri care merită timpul meu, dar niciodată nu am luat examenele fără să nu muncesc de mi-au sărit capacele. Vrei să faci o meserie, nu trebuie să te mulțumești să împuști un 5,6, să treci clasa și să iei examenul de licență.

Nu te ajută cu absolut nimic, dacă tot pierzi timpul trei ani.”, a mai povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Cum să prepari înghețată dietetică la tine acasă

Cum a fost Monica Tatoiu ca profesoară? Ținutele vedetei uimeau o școală întreagă „Mă uitam în spate, că aruncau cu pietre după mine.”

Vedetele din România au arătat TOT la plajă! Cele mai frumoase femei au pus pe jar fanii cu formele lor

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Mesaje de Sf. Ilie 2024: Cui trebuie să îi spui „La mulți ani!” pe 20 iulie

Han, în fața unei sițuații tulburătoare

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România”, urșii ”cerșetori” de pe Transfăgărășan

Calvarul de nedescris prin care a trecut doctorița Marina, înainte să fie găsită moartă în cabinet!


Cookies