Lecțiile pe care Monica Tatoiu le-a învățat până acum. Ce spune femeia de afaceri despre calea ușoară în viață. „Mi-am aranjat examenele, am luat 10. M-am bucurat pe termen scurt, am plătit pe termen lung.”

Lecțiile pe care Monica Tatoiu le-a învățat până acum. Ce spune femeia de afaceri despre calea ușoară în viață. „Mi-am aranjat examenele, am luat 10. M-am bucurat pe termen scurt, am plătit pe termen lung.”
Lecțiile pe care Monica Tatoiu le-a învățat până acum. Ce spune femeia de afaceri despre calea ușoară în viață. „Mi-am aranjat examenele, am luat 10. M-am bucurat pe termen scurt, am plătit pe termen lung.”

Monica Tatoiu a oferit lecții importante despre scurtăturile din viață.

Monica Tatoiu, cunoscuta femeie de afaceri, nu ezită niciodată să nu ofere sfaturi din propria experiență, atât tinerilor, cuplurilor, cât și celor care vor să își facă un viitor, iar fostul cadru didactic a mărturisit, în cadrul emisiunii Jurnal de Business, toate lucrurile pe care le-a transmis elevilor săi și oamenilor din viața ei cu privire la reușitele de viitor.  Aceasta a ținut să spună că nimic din ce este ușor nu este gratis, iar lucrurile care ni se par gratis, vor costa cât nu vor face.

Femeia de afaceri a spus că și ea ales scurtăturile, însă a ajuns să se bucure pe termen scurt și a plătit pe termen lung. 

„Nimic din ceea ce este ușor nu este gratis. Ce e gratis în viață costă cât nu face. Nu vă grăbiți! Și în business la fel. Nu alegeți calea scurtă. Scurtăturile nu te duc în autostradă că trebuie să ocolești mai mult.

De câte ori am încercat scurtături, m-am bucurat pe termen scurt, am plătit pe termen lung. Asta este prima lecție, nu alegeți calea ușoară.”, a spus Monica Tatoiu.

Lecțiile importante pe care le transmite Monica Tatoiu cu privire la examenele importante din viață

Citește și: Monica Tatoiu a vorbit despre sacrificiile pe care o femeie ar trebui să le facă pentru un bărbat „Trebuie să încerci, nu doar să te aranjezi în oglindă!”

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Este Monica Tatoiu o persoană credincioasă? Motivul pentru care femeia de afaceri nu se spovedește: „Eu nu țin posturi, nu m-am spovedit decât o singură.”

Monica Tatoiu a recunoscut și ea că a ajuns, în facultate, să aleagă calea cea mai scurtă și a cumpărat niște examene la care a luat 10, însă erau lucruri care nu meritau timpul ei și nu ar fi ajutat-o pe viitor.

În rest, niciodată nu și-a luat examenele importante fără să nu muncească foarte mult, iar cei care vor să facă o carieră, nu trebuie să alerge după note cât să treacă anul, deoarece nu îi va ajuta cu absolut nimic dacă pierd trei ani din viață degeaba. 

Citește și: Dana Roba, cutremurată la priveghiul Ancăi Molnar. Ce mesaj emoționant a transmis make-up artista pentru familia Ancăi- kanald.ro

Citește și: Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu- stirilekanald.ro

„Nu este sănătos să alegi scurtături când îți iei examenele. Și eu am ales scurtăturile la filozofie, la socialism. Nu le-am înțeles, recunosc, mi-am aranjat examenele, am luat 10.  Recunosc asta pentru că nu erau lucruri care merită timpul meu, dar niciodată nu am luat examenele fără să nu muncesc de mi-au sărit capacele. Vrei să faci o meserie, nu trebuie să te mulțumești să împuști un 5,6, să treci clasa și să iei examenul de licență.

Nu te ajută cu absolut nimic, dacă tot pierzi timpul trei ani.”, a mai povestit Monica Tatoiu.

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cum a fost Monica Tatoiu ca profesoară? Ținutele vedetei uimeau o școală întreagă „Mă uitam în spate, că aruncau cu pietre după mine.”

Fiica Andreei Marin, apariție de senzație într-o rochie MINI și mulată. Imaginile fac furori

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Kevin Jonas, membrul formației "Jonas Brothers", primele declarații dupa operația de cancer

Stirile Kanal D de la ora 19:00, in topul preferintelor telespectatorilor

Robi, afirmații dureroase despre Virginia! „Nu mi-a plăcut niciodată!” Aflați cum va reacționa concurenta dar și ce se va întâmpla între Roberta și Sebastian, joi, 13 iunie, de la 10:00 și 16:30, la Kanal D

E oficial! Se vor organiza noi alegeri! Situație cu totul nemaivăzută în România


Cookies