Cum a fost Monica Tatoiu ca profesoară? Ținutele vedetei uimeau o școală întreagă „Mă uitam în spate, că aruncau cu pietre după mine.”

Cum a fost Monica Tatoiu ca profesoară? Ținutele vedetei uimeau o școală întreagă „Mă uitam în spate, că aruncau cu pietre după mine.”
Cum a fost Monica Tatoiu ca profesoară? Ținutele vedetei uimeau o școală întreagă „Mă uitam în spate, că aruncau cu pietre după mine.”

Monica Tatoiu a povestit despre primii ani de activitate didactică.

Monica Tatoiu, fosta femeie de afaceri și cadru didactic, face adesea retrospective a anilor din tinerețe, iar în cadrul emisiunii Jurnal de Business, aceasta a povestit despre primii ei ani de când a intrat în învățământ, în jur de vârsta de 23 de ani, atunci când purta fustă foarte scurtă și tocuri înalte pe care acum nu le mai poate purta. Când se întâlnește cu foștii elevi, oameni importanți în zilele noastre, îi amintește despre cum era ea atunci când se afla la catedră.

Monica Tatoiu este mereu sinceră cu toate aspectele din viață și nu ezită să răspundă atunci când este întrebată despre ceva din viața ei. “ Să mă vezi pe mine, eram tânără, 23-24 cât aveam, îmbrăcată, îmi povesteau foștii mei elevi, tocuri, acum nu mai pot să port că am proteze peste tot. Lanț la gleznă port și acum. Mi-a povestit o elevă care acum e mare doctorița și are și nepoți:  “aveai o fustă, care era căptușită doar pe jumătate din ea, de se vedeau picioarele.”,
a povestit Monica Tatoiu.

A fost Monica Tatoiu un cadru didactic strict?

Citește și: Monica Tatoiu, dezvăluiri neașteptate despre tatăl său: „Tatăl meu mi-a zis întotdeauna că sunt urâtă. Zicea că nu mă ia nimeni.”

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citește și: Monica Tatoiu a vorbit cu lacrimi în ochi despre copilăria cuprinsă de lipsurile materiale și despre mama sa: „Cumpăra mama o înghețată și o împărțeam eu cu fratele meu. Mama era excepțională.”

Fosta femeie de afaceri a spus că i s-au dat cele mai rele clase pentru a o liniști, iar orarul ei era făcut în așa fel încât ea ieșea seara târziu, când era întuneric afară.

Când vine vorba de activitatea la catedră, aceasta a recunoscut că era foarte severă, astfel că a lăsat mai bine din jumătate din toate clasele corigente pe vară, iar atunci când ieșea noaptea din școală, trebuia să se uite în toate părțile, deoarece era lovită cu pietre.  “În fața unor cadre didactice care toate aveau 70, 80, 90 de kilograme, să aterizeze una din asta. Mi-au dat clasele cele mai nenorocite să mă liniștească.
Mi-au făcut orarul ca să ies la 8 seara când era beznă pe stradă. M-am trezit în fața a 30 și ceva de elevi în clasă. Începuseră vremurile grele. Și am lăsat cam jumătate din toate clasele corigente pe vară. Când plecăm seara, mă uitam în spate, că aruncau cu pietre după mine.”,
a mai spus Monica Tatoiu. 

Citește și: Irinel Columbeanu și fiica sa au plecat în vacanță! Irinuca va petrece o săptămână întreagă alături de tatăl său- kanald.ro

Citește și: Viorel a murit înainte de a-și strânge familia în brațe! Se întorsese în țară și doar 7 km îl despărțeau de cei dragi! Destinul a avut, în schimb, alte planuri cu tânărul de 22 de ani- stirilekanald.ro

Monica Tatoiu
Monica Tatoiu[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Monica Tatoiu a vorbit cu lacrimi în ochi despre copilăria cuprinsă de lipsurile materiale și despre mama sa: „Cumpăra mama o înghețată și o împărțeam eu cu fratele meu. Mama era excepțională.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Marina Almășan, despre ultimele momente din viața lui Victor Socaciu. Ce i-a adus, de fapt, sfârșitul: "Nu am putut accepta asta pentru că știam că îl condamn eu la moarte"

Ce mănâncă Gabriela Cristea la micul dejun? „Este plăcerea mea vinovată. Fără nimic, doar cu pâine și atât. Eu nu am mâncat ceva mai bun la micul dejun.”

Cine este persoana pe care Cosmin o bănuiește că i-ar fi plănuit descalificarea din „Casa iubirii”! „Am văzut anumite chestii...”. Tânărul a dezvăluit că ar fi vorba despre o concurentă

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies