Laura Cosoi, criticata dur de Oana Roman din cauza alimentatiei pe care o promoveaza


Laura Cosoi a fost criticată aspru de Oana Roman după ce a prezentat o reţetă care, spune Laura Cosoi, scade riscul de malformaţii congenitale şi travaliul prematur. Surprinsă de proprietăţile ieşite din comun ale salatei prezentată de Laura Cosoi, Oana Roman a avut o reacţie pe reţelele sociale, acolo unde se întreabă dacă o simplă salată chiar poate face o astfel de minune.

Oana Roman a ţinut să-şi întrebe chiar un prieten specialist în domeniu pentru a afla exact dacă salata recomandată de Laura Cosoi are calităţile prezentate de aceasta.

"O salată poate preveni travaliul prematur şi riscul de malformaţii congenitale la făt? Ce ar putea să conţine pentru a avea astfel de efecte? Mă întreb dacă există vreo bază ştiinţifică la chestia asta", a fost întrebarea adresată de Oana Roman în urma postării Laurei Cosoi.

"Nu există aşa ceva. Sunt prostii de păcălit audienţele şi îmi pare rău că personajele care nu au niciun habar promovează asemenea bazaconii", este răspunsul specialistului Vasi Rădulescu la întrebarea Oanei Roman.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Tragedie în România! A murit în urmă cu puțin timp

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri