La ROMEXPO începe cel mai important eveniment dedicat frumuseții


La ROMEXPO începe cel mai important eveniment dedicat frumuseții

La ROMEXPO începe cel mai important eveniment dedicat frumuseții

Între 26 – 29 septembrie, ROMEXPO organizează COSMETICS BEAUTY HAIR –  Expoziția Internațională de produse și echipamente pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură – un eveniment de marcă pentru sectorul de beauty din România

COSMETICS BEAUTY HAIR este cea mai vizibilă platformă de prezentare pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură din România, dar și o experiență specială pentru cei care sunt pasionați de make-up şi hair styling.

Peste 100 de firme participă la festivalul frumuseții din Centrul Expozițional ROMEXPO. Manifestarea are un grad de internaționalizare de 13%, companii din 9 țări fiind prezente cu produse și echipamente de ultimă generație: Bulgaria, China, Ungaria, Italia, Republica Moldova, Polonia, România, Rusia și Turcia.

În cadrul evenimentului, vizitatorii descoperă care sunt ultimele trenduri și tehnici în industria frumuseții și au posibilitatea de a testa și achiziționa produse cosmetice profesionale la prețuri avantajoase.

În plus, cei prezenți la COSMETICS BEAUTY HAIR 2019 pot afla care sunt cele mai recomandate echipamente destinate esteticii corporale și sunt invitați să participe la demonstrații de make-up, workshopuri, demonstrații cu tratamente pentru păr, demonstrații de tunsori, prezentări de instrumente pentru frizerie și coafor, concursuri tematice.

Menționăm că Zilele Internaționale ale Frumuseții (ZIF) se sărbătoresc la   COSMETICS BEAUTY HAIR 2019. Denis Kartashev, cel mai creativ make-up Artist din Moscova, vine la ROMEXPO să împărtășească cu publicul prezent tehnicile unui make – up de zi și de seară și să dezvăluie secretele unui strobing de calitate.

De asemenea, Liuba Trofaniuc și Adda Dobre expun în cadrul ZIF trucurile din spatele unei coafuri impecabile de mireasă.

Cătălin Lungu, cel care a adus metoda Vidal Sassoon în România, este prezent la COSMETICS BEAUTY HAIR ofere publicului o demonstrație de creative cutting & colouring.

  În plus, Asociația Cosmetologilor din România organizează joi, 26 septembrie, cea mai mare întâlnire a cosmetologilor din țara noastră!

De la ZIF – Zilele Internaționale ale Frumuseții nu lipsesc nici evenimentele conexe adresate amatorilor și pasionaților de beauty, precum: Atelierul de Automachiaj, Atelierul de Cocuri, Atelier Cosmetica, Atelier Lash Expert, Atelierul de Împletituri, Atelierul de Machiaj, Atelier Nail Art, Atelier Wave & Curly.

Programul activităților organizate, lista completă a acestora și modalitatea de înscriere se regăsesc pe www.expocosmetics.ro, secțiunea Evenimente Conexe.

În premieră la ROMEXPO va fi prezentat Beauty Mobile Shop- un magazin construit pe platforma unei utilitare, dar cu toate dotarile unui magazine clasic. Acesta a fost realizat pentru distribuția de produse cosmetice și a accesoriilor necesare în acest sector.

În aceeași perioadă cu COSMETICS BEAUTY HAIR, în Pavilionul B2 al Centrului Expozițional se desfășoară și MODEXPO II. Scena din Pavilionul B2 al ROMEXPO va găzdui zilnic, de la ora 12:00 și de la ora 15:00, show-uri de modă organizate de Universitatea Națională de Arte București, unde calitatea, ingeniozitatea și bunul-gust își vor da concursul! Venera Arapu, Oana Rosca și Sergiu Chihaia, împreună cu studenții lor, vor oferi publicului cele mai spectaculoase și inovatoare ținute!

Vă reamintim că ROMEXPO încurajează donatorii de sânge prin acordarea accesului gratuit la cele două manifestări.

 

Program de vizitare:

26- 28 septembrie 2019: între 10:00 – 18:00;

29 septembrie 2019: între 10:00 – 16:00.

 

Pentru informaţii destinate presei:

 

Oana Netbai  – PR Specialist  ROMEXPO

mailto: [email protected]

Tel:  0758/ 837 759 sau +40 21 207.70.00/ int. 1221

 

Loredana Dogaru-Tulică – PR Specialist  ROMEXPO

mailto: [email protected]

Tel:  0758/ 039 413 sau +40 21 207.70.00/ int. 1160

 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Horoscop zilnic, vineri 25 iunie 2021. Află ce zodie face planuri de vacanță!

Fulgy și-a făcut IUBITĂ la Spitalul de Psihiatrie! Incredibil cum a agățat-o!

Vrei să activezi în comerțul electronic? Profita de oferte de pret la magazin online

Oferă surprize de neuitat cu aranjamentele takeaflower.ro !

Cele mai frumoase romane de dragoste care au ajuns bestseller

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Ce fel de ulei e-palosanto să folosim pentru relaxare și somn ?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri