La cât timp se reaplică o cremă cu SPF. Numai așa ești complet protejată de radiațiile UV

La cât timp se reaplică o cremă cu SPF
La cât timp se reaplică o cremă cu SPF

Iată la cât timp se reaplică o cremă UV și cum știi sigur că ești protejat de soare pe tot parcursul zilei.

Crema cu factor de protecție solară a devenit din ce în ce mai necesară în zilele noastre, deoarece radiațiile UV sunt foarte periculoase și cresc riscul unor boli de piele și arsurile cu care persoanele respective se pot alege. Pentru a scăpa de toate aceste probleme, aplicarea regulată a unei creme pe față vă poate ajuta să vă protejați de radiațiile ultraviolete, iar aceasta nu trebuie folosită doar atunci când mergeți la plajă, ci și la fiecare ieșire a voastră în aer liber, chiar dacă vii se pare că soarele nu este unul puternic deloc.

La cât timp se reaplică crema SPF pentru protecție maximă

Citește și: 5 motive științifice pentru care ceaiul verde este bun pentru pielea ta

La cât timp se reaplică o cremă cu SPF
La cât timp se reaplică o cremă cu SPF[Sursa foto: freepik]

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citește și: 5 trucuri despre îngrijirea pielii pe care mi-aș fi dorit să le știu la 20 de ani

Cremă cu SPF trebuie folosită de fiecare dată când ieșiți afară, chiar și în zilele înnorate sau iarna, deoarece radiațiile ultraviolete sunt destul de puternice și pot trece inclusiv prin nori. În fiecare dimineață urmați rutina de îngrijire, iar după ce ați folosit o cremă hidratantă, puteți să aplicați și un SPF, apoi să vă folosiți de rutină evidentă a machiajului. În mod normal, dacă stați mai multe ore expuși la soare, crema cu protecție solară se reaplică după două ore, iar atunci veți folosi o cremă cu protecție ridicată.

În cazul în care porți machiaj, există protecție solară pe bază de spray, care nu strică machiajul, oferind aceleași beneficii. În momentul în care alegeți să vă expuneți la soare, fie că vorbim de plajă sau piscină, deoarece tot urmează perioada caldă, este indicat să folosiți cremă cu protecție solară pe tot corpul expus, nu doar pe față sau pe gât.

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

De ce să folosești zilnic cremă cu SPF

La cât timp se reaplică o cremă cu SPF
La cât timp se reaplică o cremă cu SPF[Sursa foto: freepik]

Foarte multe persoane se gândesc că rutina de make-up este una destul de bine stabilită, iar pe lângă toate cremele și fondurile de ten pe care le folosiți, cu siguranță va fi una care să vă ajute să vă protejeze de radiațiile solare. Este indicat să folosiți zilnic SPF, deoarece poate preveni anumite boli grave de piele, va preveni afectarea alunițelor pe care le aveți pe corp sau pe față și va reduce riscul să apară petele pigmentare sau chiar arsurile.

Dacă tenul vostru este unul mai sensibil, crema cu SPF este cea mai sigură metodă prin care să vă protejeze arsuri solare și cancer, dar previne și îmbătrânirea prematură, respectiv pielea lăsată, ridurile fine și petele pigmentare, așadar că aceasta este tot ce aveți nevoie pentru a avea grijă treptat de tenul vostru. Folosirea cremelor cu SPF trebuie să intre în reflexul nostru, iar avantajul este că acest produs poate fi introdus cu ușurință în rutina oricui a tenului, indiferent de tipul acestuia.
Foarte multe persoane cu siguranță și-au pus un semn de întrebare cu privire la când trebuie aplicat SPF-ul, înainte sau după crema hidratantă, așadar doamnele și domnișoarele care s-au gândit la acest lucru trebuie să știe că acest tip de cremă este utilizat ca ultim pas al rutinei pentru a beneficia de efectele acesteia și a crea o barieră tenului vostru. Există și unele creme care au deja în compoziție, pe lângă rolul de hidratare, și SPF-ul, iar chiar și anumite produse de machiaj îl conțin, mai ales fondul de ten.
Atunci când alegem un BB- cream, CC-cream sau fond de ten, ar fi bine ca acesta să aibă în compoziția lui și SPF, însă asta nu ne scutește de a folosi SPF-ul corect, la fiecare expunere la soare. Te invităm şi mâine, pe kfetele.ro, pentru a descoperi mai multe sfaturi și trucuri despre un stil de viață sănătos și echilibrat, împreună cu idei creative și inspiraționale pentru a face fiecare zi specială.



Citește și:

Parodontoza. Cauze. Simptome și tratament

Cum să aplicați protecția solară în timp ce purtați machiaj

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Sfatul zilei din 31 iulie 2024. O zodie se îndrăgostește de o persoană neașteptată!

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies