„La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate“ Reacția lui George Buhnici după scandalul momentului

george buhnici declaratie
George Buhnici 

În ultimele zile, George Buhnici a creat un imens scandal în mass-media. Vloggerul a făcut câteva declarații controversate, împotriva femeilor.

După numeroasele acuzații, Buhnici a reacționat pe blogul său.

Cum încearcă George Buhnici să scape de acuzații

ce a spus george buhnici
George Buhnici[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: “Să vedeți cu ce cicatrici rămân!” Amin Zahra, medic ATI a reacţionat dur, în scandalul momentului legat de George Buhnici!

După ce a fost criticat atât în mediul online, cât și de persoane publice, fostul jurnalist și-a scris opiniile pe blogul său.

În urmă cu câteva zile, într-un interviu de la malul mării, Buhnici îndemna femeile să meargă la sală, pentru că nu vrea să vadă vergeturi atunci când este pe litoral. De asemenea, a spus că îi place că soția lui arată ca o minoră.

De asemenea, vloggerul spune că soția lui, Lorena, l-a ambiționat să slăbească și să urmeze un stil de viață sănătos.

„Pedofilia este o crimă.

Obezitatea, o problemă de sănătate publică. Sunt norocosul soț al unei femei frumoase, alături de care trăiesc de prin 2007. La cât mă pricep eu, femeilor le place să fie admirate, respectate, să primească flori și complimente. Să îi spui unei femei că arată mai tânără decât vârsta din buletin este ceea ce își doresc marea majoritate, mai ales după vreo 30 de ani. În cazul soției mele, chestia asta se vede.
E meritul ei că se îngrijește iar asta m-a motivat și pe mine în ultimii ani să revin de la vreo 100 de kilograme spre o siluetă… normală.”
, a declarat George Buhnici.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

 „Era evident o metaforă” Ce a declarat George Buhnici despre acuzația la pedofilie

buhnici vergeturi
George Buhnici și Lorena Buhnici[Sursa foto: Instagram]

Citeste si: „Am fost tratați oribil”. Ruxandra Ion, experiență neplăcută înainte de a pleca în vacanță

Vloggerul a menționat că este deranjat de faptul că tot mai mulți oameni spun că el promovează pedofilia. Buhnici este revoltat de faptul că publicul nu a înțeles că este vorba de o metaforă, deoarece nu este prima dată când afirmă că Lorena pare mai tânăra.

Fostul jurnalist consideră că o simplă glumă a degenerate foarte rău.

„Însă nu despre asta e scandalul zilei. Ci despre faptul că aș încuraja pedofilia și că aș fi misogin. Să le luăm pe rând. Nu e prima dată când îmi complimentez soția că arată mult mai tânără. O fac constant, am făcut-o și acum vreo trei ani când am spus că arată ca o minoră într-o postare pe Instagram.

Era evident o metaforă. Dacă o spune un comediant, e umor? Dacă o spun eu, de ce devine altceva decât o glumă, fie ea și de slabă calitate? Oricine mă cunoaște știe ce relație am cu soția și că nu încurajez pedofilia.”, a mărturisit Buhnici.

„Nu mă voi opri să spun ce gândesc” George Buhnici nu se consideră vinovat

buhnici celulita
George Buhnici [Sursa foto: Instagram]

Citește și: Greșeala pe care o face Jador în relațiile sale: „Sunt căsătorit cu..” Artistul a recunoscut cine este marea sa iubire la care nu va putea renunța niciodată- kanald.ro

Citește și: 'O minciună, o înscenare!' Fiica suspectului crimei din Brăila face acuzații grave- stirilekanald.ro

Citeste si: Cine este soția lui Serghei Mizil. "Am simţit mereu energii, dar nu m-au interesat."

În continuarea articolului, vloggerul afirmă că obezitatea este o problemă gravă, mai ales în România. George spune că a abordat subiectul și cu specialiști, în cadrul podcast-ului său. Fostul jurnalist este indignat de faptul că este acuzat pentru expunerea unor realități, care dacă ar fi spuse de către medici, ar fi încurajate.

„Nu sunt primul care spune că avem o epidemie de obezitate. O spun medicii și o vedem cu toții. În #IGDLCC am abordat subiectul de mai multe ori cu medici și nu numai. Sunt știri și la TV constant. Cei care încă mai avem curajul să vorbim deschis și să deranjăm corectitudinea politică exagerată trebuie să o spunem deschis. Obezitatea este o problemă națională (…) Întrebați antrenorii de toate felurile câți copii mai ajung la sport. Am spus-o pe un ton sarcastic, cu ironie, pentru un show de TV și a deranjat. Dar e adevărat.”, a scris George Buhnici.

De asemenea, vloggerul afirmă că scandalul a fost iscat intenționat, deoarece materialul a fost viralizat pe internet, după mai multe zile de la difuzarea lui la TV. Buhnici este revoltat de faptul că materialele pozitive pe care le promovează, nu sunt atât de discutate.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

“Să vedeți cu ce cicatrici rămân!” Amin Zahra, medic ATI a reacţionat dur, în scandalul momentului legat de George Buhnici!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

„Balenuță rusească cu o siluetă greu de ținut în frâu” Cum a jignit soția lui George Buhnici o femeie de pe plajă

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies