La 80 ani, Iris s-a îndrăgostit de un bărbat de 35 de ani! „Mă simt ca și cum aș fi virgină din nou”


O femeie de 80 de ani din Marea Britanie s-a căsătorit cu un bărbat de 35 de ani.


In articol:

Iris Jones are 80 de ani și abia la vârsta asta a reușit să-și găsească mare iubire. Este vorba despre un bărbat de doar 35 de ani din Egipt, de care pensionara este îndrăgostită până peste cap.

Englezoaica l-a cunoscut pe Mohamed Ahmed Irbriham pe Facebook și a călătorit până în Cairo pentru a-l cunoaște față în față.

Au întreținut relații intime la doar câteva ore după ce s-au văzut și, patru zile mai târziu, s-au căsătorit. Nu aveau toate actele în regulă, iar acum pensionara se pegătește să călătorească din nou peste hotare pentru a se căsători cu alesul inimii ei.

„A fost incredibil. Mă simt ca și cum aș fi virgină din nou. Nu a fost ușor, da el a fost foarte iubitor și romantic.

Fostul meu soț spunea că sunt frigidă și am divorțat în urmă cu 40 de ani, dar eu știu că nu sunt frigidă”, a spus Iris Jones pentru Sunday People.

Citeste si: Adevărul despre moartea lui Kobe Bryant și a fiicei lui de 13 ani, Gianna- Reacția vedetelor după vestea tragică

Iris are încredere deplină în soțul de 35 de ani

Darren, fiul de 53 de ani al lui Iris, i-a spus mamei lui că este posibil ca noul ei soț să îi vâneze averea. Femeia este însă sigură că sentimentele lui Mohamed Ahmed Irbriham sunt cât se poate de sincere.

„Dacă se căsătorește cu mine doar pentru bani, va fi dezamăgit să afle că trăiesc doar din pensie. A spus chiar că va semna un contract prenupțial pentru că mă vrea pe mine, nu casa mea.

Am trăit zeci de ani făcându-i pe cei din jurul meu fericiți și acum vreau doar să mă căsătoresc cu bărbatul pe care îl iubesc, înainte să mor”, a mai spus Iris Jones.

Iris Jones locuiește într-o casă care valorează aproximativ 250.000 de euro și primește o pensie de 240 de euro pe săpătmână.


Abonează-te pe

Citește și:

7 măşti pentru ten uscat. Le poți prepara la tine acasă!

Victor Socaciu, în stare GRAVĂ! Ce șanse de supraviețuire îi dau medicii

Top 3 tipuri de make-up care te ajută să arăți bine în orice situație!

Liber la vacanțe în Grecia din 16 aprilie! Ce reguli trebuie respectate?

Sorin Pușcașu, atac dur la adresa lui Albert Oprea de la Survivor România 2021: "Putem promite multe"


DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

5 alimente pentru hidratarea tenului! Obține un ten curat și luminos în mod natural!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Tu & El
Parteneri