Kim Kardashian a ales numele pe care îl va purta al patrulea copil al familiei! După North, Sain și Chicago, nu te așteptai la asta!


Kim Kardashian a ales numele pe care îl va primi al patrulea copil al familiei, băiețelul care nu a fost adus încă pe lume.


In articol:

Kim Kardashian este una dintre cele mai cunoscute femei din întreaga lume. După mai multe relații și căsnicii eșuate, ea și-a găsit fericirea alături de cântărețul Kanye West. Cei doi soți sunt la fel de îndrăgostiți ca în prima zi și toți cei din jur își dau seama cât de bine se potrivesc și că, alături de copiii

lor, formează una dintre cele mai frumoase familii din înrteaga lume.

Kim Kardashian și Kanye West au trei copii împreună și unul pe drum

Primul copil al celor doi soți este North West, o fetiță superbă pe care Kim Kardashian a adus-o pe lume poe data de 15 iunie 2013. Numele micuței a fost ales mai mult de presă, a povestit vedeta. „A apărut acest zvon și noi nici nu gândisem la numele North”, a mărturisit ea la un moment dat.

După ce apropiații au felicitat-o pentru alegerea numelui, ea și Kanye au decis să-l păstreze.

Citeste si: Ianna Novac este însărcinată pentru a doua oară! Ce sex va avea bebelușul

Citeste si: Veste mare în showbiz! Va fi mămică și a publicat pentru prima dată o fotografie de la medic

Saint West s-a născut pe data de 5 decembrie 2015, iar Kim a avut o sarcină cu probleme, motiv pentru care medicii i-au spus că nu mai poate aduce pe lume și alți moștenitori.

Pentru că își dorea o familie cel puțin la fel de mare ca cea în care a crescut ea, Kardashian a apelat la ajutorul unei mame surogat. Pe data de 15 ianuarie 2018 a venit pe lume al treilea copil al familiei și a primit numele Chicago, după orașul în care a copilărit Kanye.

Cum se va numi bebelușul

Deși nimeni se aștepta ca ei să mai aibă încă un copil, au decis să apeleze din nou la ajutorul unei mame surogat, așa că al patrulea copil al lui Kim Kardashian și Kanye West va veni anul acesta pe lume. După ce au ales trei nume neobișnuite pentru copiii lor, North, Saint și Chicago, vedeta de televiziune spune că numele pentru cel maimic băiețel al familiei va fi, cel mai probabil, Robert, după tatăl ei, celebrul avocat Robert Kardashian, și fratele ei mai mic.

Chiar ea a spus că se teme că acest nume nu se porivește cu cele ale celorlalți copii și așteaptă ca bebelușul să vină pe lume înainte de a lua decizia finală.


Abonează-te pe

Citește și:

Ianna Novac este însărcinată pentru a doua oară! Ce sex va avea bebelușul

Theo Rose a dat cărțile pe față! Cu ce bărbat din showbiz s-ar mărita: ”Îl iubesc de mică”

Veste mare în showbiz! Va fi mămică și a publicat pentru prima dată o fotografie de la medic

Horoscop Mariana Cojocaru de Florii și Paște 2019! Surprize colosale pentru două zodii, mare atenție la dușmani și evitați fostele iubiri - previziuni complete pentru Kfetele.ro

HOROSCOP URANIA 6-12 aprilie 2019. Jupiter retrograd aduce patru luni grele, cu despărţiri şi cumpene financiare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Maria și Andreea de la Puterea Dragostei s-au luat la bătaie! "Dai în mine, dar nu în familie!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri