Kiğılı a devenit sponsorul de modă al echipei naționale a României


Brandul turcesc de îmbrăcăminte pentru bărbați Kiğılı, a devenit sponsorul ce va oferi ținuta oficială a echipei naționale de fotbal a României, care îi mai include pe Olimpiu Moruțan și Alexandru Cicâldău de la Galatasaray și pe Ianis Hagi, fiul legendei lui Galatasaray, Hagi.

Kiğılı, Brandul de Imbrăcăminte pentru Bărbați din Turcia, care a avut o atitudine exemplară în acest sector susținând de ani de zile dezvoltarea sportului și a sportivilor, a devenit sponsorul ținutei oficiale.

Naționala de fotbal a României, care a pregătit fotbaliști de renume mondial precum Gheorghe Hagi și Gheorghe Popescu, care și-au lăsat o vreme amprenta asupra fotbalului mondial, i-a încredințat eleganța lui Kiğılı.

La ceremonia de oficializare a parteneriatului desfășurată la sediul Federației Române de Fotbal, la care au fost prezenți Președintele Federației Române de Fotbal domnul Răzvan BURLEANU, Excelența sa doamna Fusun ARAMAZ, Ambasadorul Republicii Turcia în România, doamna Sude GURCAN, Ataşat Economic al Ambasadei și domnul Güven GÜNGÖR, Președintele Asociației Oamenilor de Afaceri Turci din România, doamna Hilal SUERDEM, CEO Kiğılı a susținut că, „În calitate de cel mai important brand de îmbrăcăminte pentru bărbați din Turcia, vom continua să lucrăm cu toată energia noastră pentru a fi mereu alături de sport și sportivi și pentru a menține puterea mărcii Kiğılı și în străinătate, ca și în țară.”

Kiğılı, care deține 215 magazine în 67 de orașe din țară, 54 de magazine și 83 de puncte de vânzare în 51 de țări din străinătate, își continuă expansiunea în străinătate, fără a-și pierde elanul, prin susținerea investițiilor în sport.


CEO-ul Kiğılı, Hilal Suerdem, a Subliniat Importanța CooperăriiHilal Suerdem, care își exprimă cu orice ocazie prețuirea pe care o acordă sportului și sportivilor, în timp ce a reiterat această apreciere, subliniind această valoare prin acțiunile sale de sponsorizare, a susținut că:

” Pe lângă faptul că este cel mai popular și urmărit, cel mai important sport din lume, fotbalul are o putere unificatoare foarte importantă care aduce laolaltă culturi diferite din țări diferite. De ani de zile, dăm dovadă de o poziție și atiutdine exemplară în sector făcând tot posibilul pentru dezvoltarea sportului și a sportivilor. Totodată, privim acest lucru ca pe o datorie de responsabilitate socială. Continuăm să lucrăm nu numai în țara noastră, ci și la nivel global.

La începutul acestui sezon am sponsorizat echipa Fortitudo Bologna în liga italiană de baschet, iar de acum acum înainte, Fortitudo Bologna va juca cu ținutele Kiğılı Fortitudo. Este o mare onoare pentru țara noastră și pentru noi că, un brand turcesc a semnat pentru prima dată o astfel de sponsorizare în străinătate. Doresc ca această colaborare să fie fructuoasă și urez mult succes naționalei României în următoarele meciuri.”

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum să devii mai feminină și atrăgătoare. Sfaturi esențiale despre atitudine, stil și igienă

Începe tărăboiul! Cu ce o amenință Ciucu pe Alina Sorescu!

Vremea de luni, 30 mai 2022. Anunțul ANM: vreme extrem de calda!

Ce să pui în apa florilor pentru a rezista mai mult. „Ştiaţi că apa cu clor, luată de la conductă, scurtează viaţa florilor?"

Vremea de duminica, 29 mai 2022. Anunțul ANM: instabilitate!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Beauty

Cum să arăți mereu bine fără prea mult efort. Sfaturi pentru un aspect impecabil 24/7

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri