Kevin de la Puterea Dragostei aruncă bomba despre Roxana, fosta lui iubită ”M-am văzut cu ea, a urcat la mine”


Kevin de la Puterea Dragostei este primul iubit al Roxanei Buzoiu, acest lucru fiind confirmat de ambii.


In articol:

Deși nu a vorbit prea mult în emisiune despre Roxana, Kevin este primul iubit al frumoasei concurente de la Puterea Dragostei.

De altfel, lucrul acesta a fost confirmat de Rxana într-un live pe pagina de Facebook WOWbiz.ro, care a povestit că erau amândoi ”mici” atunci când erau împreună. Totuși, fata a păstrat o amintire pentru totdeauna de la Kevin: numele lui tatuat pe un deget de la mână.

Ei bine, zilele trecute Kevin a aruncat bomba. El a mărturisit că s-a văzut cu Roxana de curând. ”Ne-am văzut acum o lună. Nu știu să fi avut iubit, nu știu nimic despre Turcu, nu mi-a vorbit despre el. Eu i-am scris un mesaj și apoi ne-am întâlnit. Ne-am văzut la mine la bloc. A urcat la mine, în apartament pentru că nu avea încărcător la telefon. Nu s-a întâmplat nimicîntre noi însă. Am băut un suc, am vorbit. Mi-era dor de ea, că de aia am căutat-o”, a povestit Kevin.

Citeste si: Mary de la Puterea Dragostei, despre relația de acum cu Robert! ”Nu mă așteptam ca relația noastră...”

Citeste si: Primele reacții ale concurenților, după ce Ligi a fost eliminată: „E aerul mai curat, nu mai este silicon...”

Citeste si: E oficial! Andreea Mantea a confirmat relația! Frumoasa prezentatoare TV iubește din nou

Kevin de la Puterea Dragostei, despre fosta lui iubită, Roxana ”Am sentimente pentru ea” 

Concurentul de la Puterea Dragostei a spus și că ar vrea să fie din nou cu Roxana. ”Eu aș vrea să fiu cu Roxana. A fost iubita mea, eu și acum am sentimente pentru ea”, a mărturisit Kevin de la Puterea Dragostei, fostul iubit al Roxanei Buzoiu.  

Pe de altă parte, întrebată dacă s-ar întoarce la Kevin, Roxana a fost fermă. ”L-am întrebat dacă îi place de vreo fată de pe acolo și mi-a zis că nu și că mă așteaptă pe mine! Dar eu, în trecut, nu mă mai întorc!!! Eu vreau ceva nou!”, a spus Roxana de la ”Puterea Dragostei”. 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Focar de coronavirus în Dâmbovița! Peste o sută de persoane de la un centru de îngrijire au fost testate pozitiv

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri