Karmen Minune, despre relația pe care o are cu tatăl ei. Cum se înțeleg cei doi, chiar dacă nu vorbesc foarte mult? „În momentul în care ne așezăm la masă, el se uită la mine, eu știu ce vreau să zică el.”

Karmen Minune, despre relația pe care o are cu tatăl ei. Cum se înțeleg cei doi, chiar dacă nu vorbesc foarte mult? „În momentul în care ne așezăm la masă, el se uită la mine, eu știu ce vreau să zică el.”
Karmen Minune, despre relația pe care o are cu tatăl ei. Cum se înțeleg cei doi, chiar dacă nu vorbesc foarte mult? „În momentul în care ne așezăm la masă, el se uită la mine, eu știu ce vreau să zică el.”

Karmen Minune a vorbit despre relația pe care o are cu tatăl ei.

Karmen Minune, fiica lui Adrian Minune, și-a deschis  sufletul în cadrul podcastului realizat de Anamaria Prodan și a vorbit despre legătura pe care o are cu tatăl ei și cum se înțeleg cei doi, chiar dacă nu vorbesc de fiecare dată foarte multe lucruri. Conexiunea pe care o au este una pe care nu o poate înțelege de multe ori, fiind una profundă, deoarece de multe ori, când stau la aceeași masă, artistul știe exact la ce se gândește fiica lui.

„Relația dintre mine și tatăl meu este o relație care nu are nevoie de cuvinte. Noi nu stăm la povești. Și telefoanele noastre mai mult de două minute nu durează, dar noi ne iubim, avem acea conexiune. În momentul în care ne așezăm la masă, el se uită la mine, eu știu ce vreau să zică el, el știe ce vreau să zic eu. Sunt momente când stăm la masă, ne uităm unul la altul și-mi spune: Știu la ce te gândești.
Și-mi spune la ce mă gândesc. Adică e atât de profund. În multe momente stau și mă gândesc la tata, pun mâna pe telefon să-l sun și sună el. Este ceva extrem de profund între noi doi.”,
a povestit Karmen Minune.

Karmen Minune crede că tatăl ei nu s-a bucurat foarte mult de prezența sa

Citește și: Karmen Minune, confesiuni despre cum a simțit răutatea oamenilor pentru faptul că este fiica lui Adrian Minune. „Mie mi-a fost foarte greu să înțeleg de ce se uită oamenii așa și ce au cu mine”

Adrian Minune
Adrian Minune[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citește și: Adrian Minune, primele declarații după operația de micșorare a stomacului: „Râdeau de mine că am capul mare, că sunt gras, că sunt mic și urât. O să mai slăbesc încă vreo 10-15 kg.”

Artista mai crede că tatăl ei nu a reușit să se bucure foarte mult de prezența sa, deoarece în momentul în care el a atins apogeul succesului, ea era deja plecată la școală și

se vedeau foarte rar. „În perioada în care eu m-am născut, tatăl meu avea acel succes. Nu spun că acum nu are, dar atunci era apogeul. Și atunci tatăl meu era mai mult plecat, iar eu simt că sunt copilul de care el nu s-a bucurat cum ar trebui. Lângă sora mea a stat mai mult, lângă fratele meu la fel. În perioada în care a început să stea mai mult pe acasă, eu eram la școală deja.
El venea la 7 dimineața să doarmă, eu la 7 plecam.”,
a mai povestit artista.

Citește și: Vești bune pentru fanii lui Florin Piersic! Marele actor a anunțat când va reveni pe scenă: „Aștept cu nerăbdare ca să ne vedem”- kanald.ro

Citește și: "Te iubesc, îngerul meu". Mesajul cutremurător al mamei Ioanei Beatrice, tânăra ucisă de proprietarul magazinului în care muncea. Familia fetei se pregătește pentru procesul criminalului - stirilekanald.ro

Karmen Minune
Karmen Minune[Sursa foto: Facebook]



Citește și:

Durerea de cap localizată pe partea stângă: ce poate semnala?

Adrian Minune, dezvăluiri neașteptate despre cariera sa muzicală! Suma impresionantă de bani pe care artistul a câștigat-o într-o singură seară: „Era o masă plină de bani, se arunca cu ei.”

Imagini BOMBĂ cu Delia topless! Ipostaze incendiare, pozele pe care le-ar vrea șterse

Cum se simte Bianca Comănici după ce a ieșit din operație: „Ai vrea să dai timpul înapoi”

Care au fost primele cuvinte rostite de Florin Piersic, după ce s-a trezit din anestezie? Medicii, noi detalii despre procesul de recuperare

Miracol de Paște! Oana Roman a primit un semn divin de la mama ei: „Îmi trimite mesaje...”

Robi o va pune la punct pe Roberta! „Mie nu-mi place modul tău de a aborda situațiile!” Aflați ce discuții aprige se vor isca din nou în Casa iubirii, sâmbătă, 18 mai, de la 16:00 și 19:00, la Kanal D

Cine e, de fapt, bărbatul omorât în bătaie în Crângași! Breaking news


Cookies