Kanal D, lider absolut de audiență sâmbătă cu emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”!


Sâmbătă, 1 octombrie, Kanal D a fost lider absolut de audiență cu “ROventura”,  emisiunea de reportaje de calatorie. Conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea prezentata de George Mihai si Andreea Stravoiu a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Călătoria de neuitat din țara Moldovei, prezentată în ediția de sâmbătă a emisiunii “ROventura”, a plasat statia Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor.

Astfel, in intervalul orar 15:00 – 16:00, Kanal D a inregistrat 2,1 puncte de rating si 12,0% cota de piata, pe targetul National, 1,4 puncte de rating si 8,3% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,7 puncte de rating si 12,8% cota de piata, pe targetul Comercial (21-54 Nat ABCD).

O medie de 380.000 de telespectatori din intreaga tara a urmarit sambata emisiunea “ROventura”, in fiecare minut al difuzarii.

Minutul de aur, atins la 15:00, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumatate de milion (506.000) de fani ai emisiunii.


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa recunosti sufletul pereche intr-un infinit de suflete intalnite

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum sa iti cultivi feminitatea si sa atragi mai usor

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri