Kanal D, lider absolut de audiență sâmbătă cu emisiunea de reportaje de călătorie “ROventura”!


Sâmbătă, 1 octombrie, Kanal D a fost lider absolut de audiență cu “ROventura”,  emisiunea de reportaje de calatorie. Conform datelor furnizate de Kantar Media, emisiunea prezentata de George Mihai si Andreea Stravoiu a plasat Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor, pe toate categoriile de public monitorizate.

Călătoria de neuitat din țara Moldovei, prezentată în ediția de sâmbătă a emisiunii “ROventura”, a plasat statia Kanal D pe primul loc in preferintele telespectatorilor.

Astfel, in intervalul orar 15:00 – 16:00, Kanal D a inregistrat 2,1 puncte de rating si 12,0% cota de piata, pe targetul National, 1,4 puncte de rating si 8,3% cota de piata, pe targetul All Urban, si 1,7 puncte de rating si 12,8% cota de piata, pe targetul Comercial (21-54 Nat ABCD).

O medie de 380.000 de telespectatori din intreaga tara a urmarit sambata emisiunea “ROventura”, in fiecare minut al difuzarii.

Minutul de aur, atins la 15:00, a adunat in fata micilor ecrane, la Kanal D, peste o jumatate de milion (506.000) de fani ai emisiunii.


Abonează-te pe

Citește și:

4 sfaturi ca să îți păstrezi silueta de sărbători

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Totul pentru familia mea”

Beneficiile niacinamidelor pentru piele

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri