Kanal D, lider absolut de audiență cu emisiunea „Asta-i România!”


Duminică, 10 iulie, Kanal D a fost lider absolut de audiență, emisiunea “Asta-i România!” plasand stația TV pe primul loc în preferințele românilor, pe toate targeturile monitorizate, conform datelor furnizate de Kantar Media România.

Ieri, în intervalul orar 14:30-16:00, emisiunea “Asta-i România!” a poziționat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, acumulând un rating de 3.6% și o cotă de piață de 15.0% pe targetul Național, 2.6% puncte de rating și 11.9% cotă de piață, în rândul publicului de la orașe, si 2.3% puncte de rating si 13.8% cota de piata, pe targetul Comercial (21-54 National ABCD).

631.000 de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, Kanal D în intervalul sus-menționat, minutul de aur fiind înregistrat la 15:18, când 836.000 de telespectatori urmăreau subiectele prezentate în emisiunea “Asta-i România!”, la Kanal D.

               Emisiunea “Asta-i România!”, prezentată de Mihai Ghiță, poate fi urmărită în fiecare duminică de la ora 14:30, la Kanal D. 


Abonează-te pe

Citește și:

Oana Lis și-a dus verigheta la amanet. Motivul dureros pentru care a luat decizia

O mai recunoști?? Cântăreața e de nerecunoscut din cauza unei boli incurabile

Horoscop chinezesc 11 august 2022. Află ce zodie își dedică mai mult timp

Calendar ortodox 11 august 2022. „Au dus, apoi, sicriul și l-au pus deasupra mormântului lui Radu Vodă"

Ce zodie își îndeplinește marea dorință, în septembrie

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„Au aruncat cu piatra în mine” Ce mesaj a transmis Brigitte Sfăt, celor care au vrut să o despartă de soțul ei, Florin Patramă
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri