Kanal D, desemnată Televiziunea Anului, la Premiile Business Arena pentru Excelenţă


Kanal D a fost desemnata Televiziunea Anului la ceremonia de decernare a Premiilor Business Arena pentru Excelenta 2018. Ugur Yesil, CEO si Executive Board Member Kanal D, a primit importanta distinctie in numele echipei sale, alaturi de care a ajuns la aceste performante remarcabile, prin strategie inspirata, dedicare si viziune. Postul Kanal D a inregistrat o crestere spectaculoasa de la an la an si s-a impus ca un adevarat trendsetter pe piata media din Romania.

Evenimentul isi propune sa  reuneasca an de an personalitati din sectorul bancar, diplomatie, business, educatie, sport, moda , si sa premieze acele companii sau lideri care au facut performanta in domeniile in care activeaza.

In perioada ianuarie –octombrie 2018, Kanal D a inregistrat cea mai mare crestere a cotei de piata, de 22%, comparativ cu statiile generaliste concurente, in Prime Time, la nivelul publicului Comercial, conform datelor furnizate de Kantar Media.


Citește și:

Kanal D se va auzi la radio!

Ugur Yesil, CEO Kanal D şi Executive Board Member Kanal D, premiat la Gala Bursa

Femei exceptionale, care au marcat istoria, celebrate de vedetele Kanal D

Ei sunt cei 12 concurenţi care îşi caută iubirea, la “Puterea Dragostei”! Astăzi, la Kanal D, la ora 10:00, a debutat show-ul matrimonial prezentat de Kanal D

Dezvăluiri uluitoare! După o despărţire cu scântei, Mona şi George s-au întâlnit la Bucureşti! "Relaţia..."

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Horoscop

Horoscop zilnic miercuri, 30 septembrie 2020. Nativii zodiei Săgetător trebuie să facă față obstacolelor!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri