Kamara trece printr-o situație greu de imaginat! Lui Leon, fiul său, i s-a agravat starea de sănătate


Kamara trece printr-o situație foarte grea, din cauza pandemiei de coronavirus. Lui Leon i s-au anulat tratamentele, iar starea sa de sănătate s-a agravat.


In articol:

Kamara anunța acum ceva timp că fiul său, Leon, va începe tratamente și terapii noi, care trebuiau să ducă la îmbunătățirea stării sale de sănătate. Din nefericire, din cauza pandemiei de coronavirus, micul Leon nu mai poate merge la tratamente, pentru că centrele de tratament s-au închis. După numeroase intervenții chirurgicale, tratamente și terapii, Leon, fiul solistului Kamara începuse să se simtă mai bine, și să progreseze către o viață normală. Amintim faptul că, din păcate, fiul lui kamara, Leon, a fost diagnosticat cu o formă de paralizie cerebrală.

Citeste si: Ce se întâmplă cu fiul lui Kamara, după a cincea operație cu celule stem? Leon visează să-și vadă părinții împreună

Mai mult decât atât, în următoarea perioadă, băiețelul lui Kamara trebuia să meargă în străinătate, pentru o nouă intervenție chirurgicală, dar, din nefericire, nici această operație nu va mai avea loc.

kamara, leon, fiul lui kamara, momente cumplite, s-au anulat tratamentele
kamara, leon, fiul lui kamara, momente cumplite, s-au anulat tratamentele

„Pe perioada asta este închis centrul unde face kinetoterapia, de asemenea, este închis și cabinetul unde face ergoterapia cu psihologul. În momentul ăsta, Leon stă la bunica lui pentru că este mai bine. L-am lăsat un pic mai izolat, să nu aibă nimeni acces la el. Eu, la rândul meu, stau izolat, fosta mea soție, Oana stă și ea izolată. Îl ține pe loc toată treaba asta, insă face exerciții în fiecare zi. Nu la nivelul la care face de obicei, dar așa, o ușoară întreținere. E o perioadă destul de grea pentru noi, pentru că nu poate evolua.

Va stagna o perioadă, în mai iunie aveam o operație în Spania. Nu am fost anunțați cu nimic, dar ideea este că pentru el, această operație este foarte importantă, pentru că a crescut și oasele i s-au lungit, iar mușchii au rămas scurți. Motiv pentru care ne-au spus clar că este foarte important să facă cât mai repede această operație, pentru că mușchii se necrozează la nivelul încheieturilor și după aceea va fi mult mai greu” a mărturisit Kamara, în cadrul unui interviu.

Citeste si: ULTIM MOMENT! Ce se întâmplă cu băiețelul lui Kamara după cele cinci operații! Micuțul Leon trebuie să urmeze un tratament la Barcelona

kamara, leon, fiul lui kamara, momente cumplite, s-au anulat tratamentele
kamara, leon, fiul lui kamara, momente cumplite, s-au anulat tratamentele

Fiul lui Kamara, Leon, a fost victima unei erori medicale. La o vârstă fragedă, Leon a fost diagnosticat cu o boală gravă

Leon este un copil foarte inteligent și, spre mândria tatălui său, Kamara, băiețelului îi place să cânte. Din nefericire, după ce a fost născut prematur, la 36 de săptămâni și din cauza unei erori medicale, micul Leon a fost diagnosticat cu o boală foarte gravă. Părinții săi au fost devastați, însă Kamara a decis să vorbească despre această situație și a dezvăluit toate aspectele care au dus la boala și chinul fiului său, pe care se chinuie din răsputeri să îl trateze.

kamara, leon, fiul lui kamara, momente cumplite, s-au anulat tratamentele
kamara, leon, fiul lui kamara, momente cumplite, s-au anulat tratamentele

„Oana trebuia să nască prin cezariană. Un doctor iresponsabil de la Spitalul Municipal din Constanța a obligat-o să nască natural, înainte de termen, la opt luni, deși nimic nu indica faptul că venise momentul. Nu i se rupsese apa, nu avea contracții. Eu nu eram în țară, iar Oana plecase cu sora ei și cu cumnatul la mare, pentru o zi. Acolo s-a întâmplat totul. Ea s-a prezentat la spital doar pentru că avusese o sângerare. Nu avea voie să nască natural, pentru că e mică în bazin, iar doctorul care-i monitorizase sarcina în București îi interzisese acest lucru.

Acel doctor iresponsabil din Constanța a obligat-o să rămână în spital și a lăsat-o singură să nască natural, cu moașa. Ei i-au rupt apa, ei i-au făcut injecție pentru dilatare și o incizie. Ea le-a spus că nu are voie să nască natural, dar doctorul a insistat. Leon avea trei kilograme când s-a născut și i-au dat nota 9. Cum să-i dai nota nouă unui copil născut la 8 luni, căruia i-ai forțat nașterea? El era perfect sănătos. Născut la 8 luni, nu l-au pus la incubator. I l-au lăsat Oanei în salon. A fost pusă să se mulgă într-o cană și apoi să îl alăpteze. Leon a făcut o detresă și abia apoi l-au pus la incubator, ceea ce trebuiau să facă de la început, pentru că plămânii săi nu erau suficient de dezvoltați,” a mărturisit Kamara.

Citeste si: Cum arăta Thalida de la Puterea Dragostei când era iubita lui Kamara! Era blondă și poza super sexy


Abonează-te pe

Citește și:

Ce se întâmplă cu fiul lui Kamara, după a cincea operație cu celule stem? Leon visează să-și vadă părinții împreună

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Anda Adam, dezvăluiri de familie! Fosta concurentă de la Exatlon vrea să mai facă un copil anul viitor

Ce mesaje îi trimitea Kamara Thalidei de la Puterea Dragostei, în perioada în care se pare că erau împreună | DEZVĂLUIRI

Artista din România care a rămas gravidă după ce a băut un ceai miraculos de la Ierusalim!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri