Jurații de la „Bravo, ai stil! Celebrities” atacați de Cristina Șișcanu în direct, chiar în marea FINALĂ!


Cristina Șișcanu nu s-a mai putut abține și, chiar în timpul marii finale „Bravo, ai stil! Celebrities” de sâmbătă seară, a tunat și a fulgerat la adresa celor trei jurați ai show-ului: Raluca Bădulescu, Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu.


In articol:

Marea finală a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” a adus un amalgam de emoții în sufletele concurentelor care s-au luptat pentru marele premiu de 100.000 lei și pentru titlul de cea mai stilată vedetă. Câștigătoarea emisiunii a fost Alexandra Ungureanu care “s-a luptat” până în ultima secundă cu Theo Rose, cea căreia a reușit să îi fure coroana.

Cum primele concurente propuse spre eliminare au fost Oana Radu, Cristina Șișcanu și Andreea Tonciu, fiecare dintre cele trei celebrități a încercat, pe ultima sută de metri, să se salveze prin votul publicului, cerut cu ajutorul mesajelor înduioșătoare sau chiar al lacrimilor. 

Prima eliminată din concurs, cu un vot de doar 0.8%, a fost Cristina Siscanu

După aflarea veștii din partea Ilincăi Vandici, această a comentat: “Eu nu am investit bani în cartele ca să fiu votată și mă așteptăm să se întâmple acest lucru.

Nu mi-am făcut campanie online pentru a fi votată, pentru că nu acesta a fost scopul meu. Aș vrea să mulțumesc postului Kanal D pentru această producție originală.”

Mare a fost mirarea tuturor din platou în momentul în care a aceasta, știind că este o emisiune în direct, a vrut să adreseze o serie de întrebări dure și chiar acuzații către jurații Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu și Maurice Munteanu.

Comentariile din mediul online au fost extrem de dure la adresa Cristinei Siscanu, acuzând-o de premeditare,- potrivit internauților, ea a oferit un indiciu âncă din timpul zilei, pe contul de Instagram: “Vă îndemn să fiți foarte atenți la mesajul meu pe care îl voi transmite în această seară. Atât. ❤”

 

Cristina Șișcanu a adresat în direct o serie de întrebări dure la adresa juraților. 

Cristina Siscanu: “Aș mai avea niște întrebări pe care să le adresez juriului dacă mi se permite…”

Ilinca Vandici: “Sigur că ți se permite, Cristina!”

Cristina Siscanu: “Aș începe cu domnul Botezatu: l-aș întreba dacă în această competiție a primit foloase din partea Andreei Tonciu? Foloase de orice natură, fie în bani fie de altă natură.. din partea Andreei Tonciu, din partea apropiaților Andreei Tonciu… rugăminți sau solicitări pentru a o susține și a o favoriza?”, șocând-o categoric inclusiv pe Andreea Tonciu cu această întrebare.

Cătălin Botezatu îi răspunde cu o diplomație caracteristică și neagă acuzațiile Cristinei Siscanu: “Da! Am să-ți răspund scurt.. Cred că mai aflu la un nivel financiar extraordinar… extrem de înalt.. este evident! De nicio altă natură.. nu sunt de cumpărat! Nu sunt de vânzare! Trebuie să ai mulți bani că să mă cumperi pe mine, Cătălin Botezatu! Și nici nu m-aș preta că și jurat la așa ceva! Răspunsul meu este NU!

Tot "hate-ul" pe care l-am luat pentru Andreea a fost unul asumat doar datorită prieteniei mele cu Ana Maria Prodan, cu care m-am văzut doar odată în această perioada și m-a întrebat “Ce face nebuna aia a mea?!”, în rest.. nu a avut nici măcar o intervenție telefonică”, a conchis Botezatu elegant că întotdeauna.

Cristina Șișcanu: “Domnul Munteanu… A fost o zvâcnire în mediul online că dumneavoastră prin intermediul altor persoane ați sta în spatele ținutelor purtate de Alexandra Ungureanu în acest concurs.”

Maurice Munteanu: “Evident că răspunsul este NU, Cristina Siscanu! Știu exact cine sunt și nu știu de ieri de azi cine sunt.. plus că o piață și o industrie întreagă știu exact cine sunt și astea sunt chestiuni care pot fi verificate. În momentul în care lansezi tipul asta de acuze și nu pot fi susținute de ceva.. se poate ajunge la lucruri mai grave! Am citit și eu câteva mizerii de genul asta și m-a apucat râsul!”

Cristina Șișcanu: “Nu am nicio întrebare pentru Raluca Bădulescu.. aș vrea să îi transmit un mesaj.. Mi-a spus că printr-un noroc am ajuns în finală. Norocul este al vostru că am partitcipat la competiția Bravo ai stil!”

Raluca Bădulescu, cu delicatete i-a răspuns: “Cristina lasă-mă și pe mine să vorbesc! Am dezbătut deja acest subiect apreciez faptul că nu ai adresat nicio întrebare, dar dacă aș fi spus și eu un cuvânt.. acum era momentul.. Ne pare bine că ai făcut parte dintre concurentele Bravo ai stil!”.


Abonează-te pe

Citește și:

22 OCTOMBRIE 2021: Horoscop zilnic. Află ce zodie are noroc in dragoste!

Dezvăluiri BOMBĂ! Cine este de fapt iubitul lui Denise Rifai

DESCOPERA: Când pică Sfinții Mihail si Gavriil 2021

DESCOPERĂ: Cât timp se fierbe zarzavatul

DESCOPERĂ: Superstiții si tradiții de Sfinții Mihail si Gavriil 2021

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

NOUTATE: Cine este NICOLETA DRAGNE, noua concurentă de la Bravo, ai stil! Celebrities!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri