Jurații “Bravo, ai stil! Celebrities”, mărturisiri în culisele show-ului! Cătălin Botezatu a vrut să devină actor!


Deși nu foarte multe persoane știau, celebrul creator de modă a declarat că și-a dorit să devină actor. Mai mult decât atât, acesta a fost meditat de o personalitate celebră: “M-am pregătit cu Florin Piersic”


In articol:

Când nu se află la pupitrul emisiunii “Bravo, ai stil! Celebrities” și nu “descos” ținutele concurentelor, jurații show-ului se retrag în culise, acolo unde cei trei magnifici ai modei continuă șirul povestirilor personale. În ediția difuzată în această seară, de la ora 22:00, la Kanal D, Cătălin Botezatu povestește despre perioada în care și-a dorit să fie admis la Teatru. După câteva încercări, Cătălin Botezatu a renunțat la acest vis și s-a îndreptat spre o carieră fabuloasă în Modă.

Jurații “Bravo, ai stil! Celebrities” mărturisiri din culise

Citeste si: Scandal MONSTRU la „Bravo, ai stil! Celebrities” între Maria și Cătălin Botezatu. „Haideți să nu jignim. Îmi spuneți să...”

De ce nu a reușit Cătălin Botezatu să devină?

Citeste si: Cum arată Raluca Bădulescu fără perucă! Imagini din culisele ”Bravo, ai stil! Celebrities”

“Examenul l-am picat undeva al doilea, al treilea sub linia admisilor. După primul an, m-am apucat de meditații, și vreo trei ani la rând am tot încercat să fiu admis la Actorie. M-am pregătit cu Florin Piersic. După mulți ani, când lucrurile s-au mai aranjat, Dem Rădulescu mi-a zis să vin că erau mai multe locuri disponibile la Actorie și că mă pot lua, că nu se mai intră pe pile. Am refuzat, pentru că în acel moment nu mai voiam eu. Mi-am dat seama că viața de actor este una foarte frumoasă, dar în același timp grea, nu era plătită deloc bine; în România, actorul nu prea este respectat, și atunci am zis <pas>. Dar m-am chinuit să fiu admis la Actorie”, a povestit Cătălin Botezatu.

Citeste si: Bianca Rus, provocată de Botezatu să-și arate sânii  în emisiunea ”Bravo, ai stil! Celebrities! ”Se vede acolo un pic de...” Ce a făcut cântăreața

Pe Cătălin Botezatu telespectatorii îl pot urmări în postura de jurat, alături de Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu, în show-ul “Bravo, ai stil! Celebrities”, difuzat de miercuri până vineri, de la ora 22:00, și în fiecare sâmbătă, de la ora 23:00, la Kanal D!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Informatiile zilei

Când începe școala! Ministrul Educației, anunț de ultimă oră

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri