Julie, fiica Danei Savuica vrea sa se mute singura!


Desi are acasa o situatie financiara excelenta si este tinuta in puf de catre parintii sai, Julie, fiica Danei Savuica isi doreste sa fie independenta si sa traiasca pe picioarele ei.

Astfel, de cateva saptamani, de cand a implinit 21 de ani, pe Julie a inceput sa o bata gandul sa se mute singura si sa paraseasca confortul casei parintesti, anuntandu-si parintii de intentiile ei. Cum era de asteptat, Danei Savuica nu i-a picat prea bine vestea pe care i-a dat-o fiica sa, dar nu a lasat sa i se vada supararea pe chip.

“Julie a implinit zilele trecute 21 de ani si, de acum, se poate spune ca e majora chiar si in America. Pentru un copil unic la parinti, Julie este destul de curajoasa. Munceste part-time si isi castiga banutii ei, este studenta in ultimul an si anul viitor o sa aiba licenta. Mai nou, o cam bate gandul sa se mute singura. Are acasa tot ceea ce isi doreste, insa, probabil, vede la colegii de facultate ca s-au rupt de parinti si s-au mutat singuri si cred ca ar cam vrea sa experimenteze,  sa vada cum e sa traiesti pe picioarele tale. Acum, ce sa zic, o sa o sprijinim indiferent de ceea ce va decide”, a declarat Dana Savuica.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

Alexandra Dinu arată superb pentru varsta ei! Pare că are 25 de ani, nicidecum aproape 40!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri