Jorge, în doliu! Solistul, devastat de moartea tatălui


Jorge, în doliu! Solistul este devastat de moartea tatălui său, care și-a pierdut viața în urmă cu mai bine de șaisprezece ani.


In articol:

Jorge, în doliu! Solistul este, în continuare, devastat de moartea tatălui său, care și-a pierdut viața în urmă cu mai bine de șaisprezece ani. Legătura dintre ei nu a putut fi dată uitării, motiv pentru care Jorge a realizat declarații emoționante.

Citeste si: Jorge trăiește o adevărată dramă! Fiica sa nu a putut veni în țară, „Îmi vine să plâng...”

jorge-in-doliu

Solistul Jorge are o carieră demnă de invidiat și o familie pe măsură- frumoasă și extrem de fericită, însă puțini sunt cei care știu că bărbatul ascunde o adevărată dramă, în spatele unui zâmbet de milioane.

În urmă cu mai bine de șaisprezece ani, Jorge și-a pierdut tatăl, una dintre cele mai importante pentru el, viața schimbându-i-se complet. Deși se spune că odată cu timpul începem să uităm dramele, iar durerea își pierde din intensitate, solistul susține și, mai mult decât atât, simte chiar contrariul!

Citeste si: Jorge, internat de urgență

Jorge, în doliu! Nu poate trece peste decesul tatălui...

Jorge și tatăl său au avut o relație specială, pe care solistul și-o amintește cu drag și dor... Părintele său era profesor de engleză, mereu dorind să îi transmită din învățăturile sale și fiului, care avea preocupările oricărui tânăr ce abia a împlinit vârsta majoratului.

jorge-in-doliu

Solistul a mărturisit că tatăl său îl trezea dis de dimineață, după o noapte pierdută în club, pentru a-l învăța engleză. Nu erau rare nici momentele în care Jorge primea câte un extemporal, doar pentru a fi luat peste picior de către părintele său!

Citeste si: Surpriză! Jorge îşi cere iertare! ” Ne e teamă să pierdem persoanele dragi de lângă noi”

”Eu aveam 18 ani deja, seara eram la discotecă și dimineața, duminica, mă trezea să facem meditații, la ora 8. Îmi mai și dădea test după o seară pierdută în club, doar așa, să mă facă de râs. Dar mi-a prins bine.

jorge-in-doliu

Nu scoate o vorbă în română (n. red.- David, fiul lui Jorge). Doar în engleză vorbește. În armână nu zic, nu știe niciun cuvânt.O să-l ducem la bunică-mea, care trăiește, face 95 de ani anul acesta, și o să vorbească ea cu David în limba machedonească.Are o minte foarte limpede la anii ei și chiar știe o grămadă de limbi. Cred că ar fi putut să învețe și engleza, să vorbească cu strănepotul,” a mărturisit Jorge, în doliu.

Citeste si: Lidia Buble iubește din nou?! „Sunt îndrăgostită!”

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Incredibil, în ce stare se afla Emi Pian cu puţin timp înainte să moară! Ce a postat pe facebook?

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri