Jojo și Paul Ipate s-au despărțit: „Când lucrurile o iau razna...”


Ce s-a întâmplat cu îndrăgitul cuplu.

Jojo și Paul Ipate trec prin clipe grele. Din cauza programului încărcat, cei doi nu se pot vedea atât de mult pe cât și-ar dori.

Jojo și Paul, care au împreună o fetiță, sunt nevoiți să stea departe unul de celălalt pentru câteva zile.

Jojo a ţinut să transmită o adevărată declaraţie de dragoste pentru tatăl copiilor ei, în mediul online, în care să îi transmită cât de mult îi lipsește bărbatul iubit..

Citeste si: Jojo, marcată de vacanța în Ierusalim: „Mă cheamă la el...”

Citeste si: Jojo și-a pierdut bunica! Mesajul emoționant postat de vedetă pe Facebook

Citeste si: Jojo, zdruncinata de moartea lui Razvan Ciobanu: "Sa ai drumul lin si sa te odihnesti in pace"

Fanii au apreciat gândurile pline de sinceritate ale actriţei şi au transmis sute de like-uri și încurajări, pentru că dragostea lor devine și mai puternică datorită unor asemenea momente.

„E o perioadă de turnee în care eu și iubitul meu nu ne mai vedem atât de des cum suntem obișnuiți. În astfel de momente îmi dau și mai bine seama cât de importantă e familia noastră și de unită... Dorul de tine mă face să fiu și mai mult recunoscătoare pentru tot mi-a fost dat @paulipate. Am răcit un pic și aș vrea să fii aici să mă strângi în brațe. Știu că mă alint, însă cea mai bună parte e că lângă tine pot fi oricât vreau eu de vulnerabilă. Pentru că tu ești stânca mea neclintită și refugiul meu de fiecare dată când lucrurile o iau razna. Te iubesc și îți trimit dorul meu", a scris Jojo pe Instagram.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

Catina - proprietăți miraculoase și trucuri de creștere

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri