Jennifer Lopez şi-a amânat nunta! Vedeta este în autoizolare de peste o lună!


Ei bine, dacă vă întrebați ce fac vedetele în vreme de pandemie, Jennifer Lopez a povestit cum își petrece timpul în această perioadă.


In articol:

Jennifer Lopez și partenerul său, Alex Rodriguez, precum și cei patru copii ai cuplului se află în autoizolare de peste o lună. Din nefericire, J. Lo. Și Alex Rodriguez aveau nunta programată anul acesta, însă au fost nevoiți să o anuleze, din cauza pandemiei de coronavirus. Zilele trecute, Jennifer Lopez a povestit cu prietena sa, Ellen DeGeneres, despre această perioadă, și despre cum își petrece timpul în izolare.

Citeste si: Am aflat toate secretele lui Jennifer Lopez! Ce face artista pentru a arăta ca la 30 de ani?

"Am fost într-o alergătură continuă în ultimii ani, așa că mă bucur să pot sta acasă. Plănuiam să iau o pauză după ce s-au terminat Super Bowl-ul și filmările pentru emisiunea "World of Dance". Așa că a fost bine până acum. Nu știu cum o să mă simt dacă perioada asta se prelungește mult timp. Mai întrebă-mă o dată peste o lună sau două", a declarat Jennifer Lopez.

jennifer lopez, ce face, nunta, pandemie, izolare
jennifer lopez, ce face, nunta, pandemie, izolare

Jennifer Lopez povestește despre familie, despre relația cu Alex Rodriguez

Faimoasa J. Lo. A povestit că în timpul petrecut acasă, stă foarte mult cu copii, care fac cursuri online și pe care îi ajută zilnic la teme, chiar dacă anumite materii îi ridică până și ei probleme. Jennifer Lopez a recunoscut că i-a fost greu să le explice anumite capitole la matematică, dar că s-a descurcat, într-un final. "Îi ajut la teme. Toți cei patru copii sunt la ore acum, le fac online. Eu m-am ocupat în special de Emmy și Max", a dezvăluit J.Lo.

Citeste si: Nutritionista lui Jennifer Lopez dezvaluie regulile de aur pentru un metabolism rapid

Mai mult decât attât, Jennifer lopez a povestit și despre planurile sale de nuntă, având în vedere că ar trebui să se căsătorească lunile următoare, chiar dacă încă nu știe exact când va avea loc marele eveniment. Atât ea, cât și Alex Rodriguez sunt pregătiți să facă următorul pas, și sunt entuziasmați pentru nuntă.

jennifer lopez, ce face, nunta, pandemie, izolare
jennifer lopez, ce face, nunta, pandemie, izolare

"Mi-a afectat puțin planurile, dar vom vedea ce se va întâmpla. Nu știu în ce măsură vor fi păstrate datele stabilite. Suntem în așteptare cu planurile, la fel ca restul lumii. Vom aștepta și vom vedea cum va evolua situația", a continuat solista.

Totodată, la fel ca orice persoană aflată în izolare, este evident că și faimoasei Jennifer Lopez îi lipsesc anumite lucruri. Cel mai mult îi este dor de oameni, de contactul uman, de libertate și de călătorii. Cu toate acestea, solista consideră că această perioadă neplăcută are și anumite plusuri, cum ar fi timpul petrecut împreună cu cei dragi.

Citeste si: Jennifer Lopez și Shakira, spectacol la a doua tinerețe! Premieră la Super Bowl!


Abonează-te pe

Citește și:

Am aflat toate secretele lui Jennifer Lopez! Ce face artista pentru a arăta ca la 30 de ani?

Pepe ar putea fi arestat! ”Va ieși un scandal monstruos”. Ce s-a aflat despre el

Jennifer Lopez și Shakira, spectacol la a doua tinerețe! Premieră la Super Bowl!

Ele sunt vedetele care, la peste 50 de ani, arată INCREDIBIL! Parcă ar avea jumătate din vârsta reală!

O vedetă din România s-a transformat în... celebra Jennifer Lopez! Uite cum arată!

Clipul zilei pe KFETELE.RO

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Ce spune Denise Rifai despre Silviu Prigoană, invitatul din această seară, la „40 de întrebări cu Denise Rifai”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri