Jean de la Craiova, mărturisiri neștiute despre familia lui. Artistul a povestit despre copilăria sa „Am luat exact ce trebuie.”

Jean de la Craiova, mărturisiri neștiute despre familia lui. Artistul a povestit despre copilăria sa „Am luat exact ce trebuie.”
Jean de la Craiova, mărturisiri neștiute despre familia lui. Artistul a povestit despre copilăria sa „Am luat exact ce trebuie.”

Jean de la Craiova a făcut mărturisiri neștiute despre familie și despre profesia părinților săi.

Jean de la Craiova, îndrăgitul și cunoscutul cântăreț de manele, are o carieră de succes și o familie fericită de care este mândru. Făcând o retrospectivă a vieții sale alături de părinți, artistul a povestit, în cadrul emisiunii Petrecem în familie, moderată de Mirela Vaida, despre când s-a îmbătat prima oară, la vârsta de doi ani după ce tatăl său i-a lăsat o sticlă de vin lângă pat, dar și cum s-a mutat de la casă la bloc, împărțind camera cu trei frați. 

„La doi ani m-am îmbătat criță. Ce să fac dacă tata a lăsat sticla de vin lângă pat? Am zis ce-o fi asta și am început să cânt de la doi ani „o damingeană, un pahar.” Eu mi-am făcut șprițul la doi ani. După ne-a demolat și ne-a dat bloc pe vremea lu Ceaușescu. Te lua, te băga la serviciu, însă acum dacă te dă afară de la serviciu, ți-ai luat și casă.
Ne-au băgat la cutie frumos, 3 camere, etajul opt. Eram trei frați, doi băieți și o fată. Eram mijlociul. Tata era maistru la rafinăria românească de bumbac, mama lucra tot acolo.”,
a mărturisit Jean de la Craiova.

Care este relația lui Jean de la Craiova cu părinții săi

Citește și: Jean de la Craiova a vorbit despre prima întâlnire a sa cu soacra: „Mi-am luat placa de la Electrecord și am bătut la ușă. I-am zis că vin de la Electrecord.”

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citește și: Jean de la Craiova a dezvăluit de ce nu și-a îndrumat copiii către cântat: „Dacă te apuci de meseria asta, ori ești, ori nu ești. Să te prefaci, nu, că e greu. Adică îi încurci pe alții.”

Părinții artistului lucrau în același loc, iar tatăl său avea în subordine 218 femei, spunând că era gagicar încă de pe atunci, iar el a luat de la acesta

exact ce trebuie. Mama lucra în trei schimburi și nu se afla niciodată la serviciu atunci când era și tatăl său. În prezent, acesta spune că nu merge la cumpărături alături de ei, iar dacă o face, merge deghizat. Tot ce e bun de la oameni le oferă lor, iar lucrurile rele le filtrează de familie și le rezolvă singur.  „Tata avea 218 femei în subordine, pe mâna lui, era gagicar și frumos.
Am luat exact ce trebuie. Mama lucra în trei schimburi. Când era el dimineață pe ea o băga noaptea ca să nu îl vadă. Nu merg la cumpărături cu ei sau dacă merg, merg deghizat, cu o pălărie, cu mustață. Tot ce e mai greu eu iau în piept, fiind scut. Și ce strecor, binele și bunătatea, ofer familiei, că așa e frumos.”,
a mai spus artistul.

Citește și: Răsturnare de situație în cazul Dianei Maria. Tânăra ar fi murit din altă cauză, potrivit medicilor legiști- kanald.ro

Citește și: VIDEO ”Dacă mă accepți așa, dacă nu, ciao”. Antoni a răbufnit! Concurentul, la un pas de a pune stop relației cu Rebecca. Ce a făcut bruneta l-a scos complet din minți- stirilekanald.ro

Jean de la Craiova
Jean de la Craiova[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Puseurile de creștere la bebeluși – ce ar trebui să știe părinții?

Jean de la Craiova, adevăratul motiv pentru care a locuit alături de soacra lui timp de 10 ani!„Mi-a ajutat Dumnezeu și am făcut căsuța, am făcut familia.”

IMAGINILE HOT cu Nicoleta Luciu care au ridicat pulsul bărbaților! Vedeta arăta TOT cândva!

Andreea Marin și Mihai Petre, filmați într-un hotel! Cum au fost surprinși cei doi?! Imaginile au ajuns pe internet

Beach, Please. Festival 2024. Cine urcă pe scenă pe 12 iulie

Anda Adam a dezvăluit suma cheltuită pe rochiile de mireasă!

Cristina Bâtlan, o femeie de afaceri de succes, la “40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminica aceasta, de la ora 23:00, la Kanal D

Închis pentru viol, un elev a luat 10 la BAC. Povestea tânărului care visează să dea la Drept după ce își ispășește pedeapsa: „Viitorul meu merită mai mult efort”


Cookies