Jean de la Craiova face dezvăluiri inedite la “40 de întrebări cu Denise Rifai”


Drumul de la copilăria grea, marcată de sărăcie, până la succesul uluitor.

”De ce v-ați abandonat copilul?”, ”Au luat-o maneliștii pe un drum gre ș it?”, ”Cât a plătit Borcea pentru maneaua < Câinilor roșii >?”, ”Sunteți dependent de jocurile de noroc?”- câteva dintre întrebările la care artistul va trebui să răspundă

 

 Jean de la Craiova (Jean Dumitrache), celebrul cântăreț de muzica lautărească și manele din România, este invitat duminica aceasta, de la ora  22:45,  în emisiunea “40 de întrebări cu Denise Rifai”, la Kanal D.

Artistul este pregătit să ofere telespectatorilor detalii inedite în ceea ce privește viața personală și cariera sa.  Puțină lume știe că Jean de la Craiova, acum în vârstă de 51 de ani, nu este oltean, chiar dacă numele de scenă ar putea indica acest lucru; de fapt, artistul s-a născut și a crescut în cartierul bucureștean Pantelimon. Viața sa a avut, de-a lungul anilor, suișuri și coborâșuri, Jean de la Craiova trăind o copilărie grea, marcată de sărăcie, iar despre aceste aspecte, dar și despre multe altele, neștiute de mulți dintre telespectatori, va vorbi artistul în ediția de duminică a emisiunii ”40 de întrebări cu

Denise Rifai”. 

La începutul carierei, Jean de la Craiova a fost chitarist într-o formație lăutărească pentru ca mai apoi să devină solistul trupei. Pe micul ecran, Jean de la Craiova a cunoscut cu adevărat popularitatea în urma participării în cadrul unei emisiuni de dans și a câștigat simpatia telespectatorilor cu expresia < Vă pupă, Jean! >

În prezent, melodiile lui Jean de la Craiova adună milioane de vizualizări pe YouTube, iar în plan personal, artistul este căsătorit de 27 de ani, are doi copii, Alexandru și Sabrina și este … bunic.

”Cine a inventat expresia < Vă pupă Jean! >?,   ”Câți ani ați răbdat de foame?”, ”V-ați simțit vreodată inferior în fața prietenilor cu bani?”, ”De ce v-ați abandonat copilul?”, ”Au luat-o maneliștii pe un drum greșit?”, ”Cât a plătit Borcea pentru maneaua < Câinilor roșii >?”, ”Sunteți dependent de jocurile de noroc?”,   acestea sunt doar câteva dintre întrebările la care renumitul artist va trebui sa răspundă în ediția de duminică, a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, difuzată de la ora  22:45,  la Kanal D.  

Nu ratați o nouă ediție a emisiunii ”40 de întrebări cu Denise Rifai”, duminică, 21 noiembrie, de la ora  22:45,  la Kanal D.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cum sa recunosti sufletul pereche intr-un infinit de suflete intalnite

Cum să te epilezi acasă?

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

Cum sa iti cultivi feminitatea si sa atragi mai usor

Cum să îl cucerești, în funcție de zodia lui!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle
Mesaje de Sfântul Andrei 2022. "Din mici crenguțe de brad, din flori şi din iubire ţi-am împletit un “La mulți ani” aducător de fericire! La mulți ani Andrei!"
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri