Jane Fonda, superbă la 82 de ani! Uite cum a fost surprinsă de paparazzi!


Nu numai că Jane Fonda este o actriță de excepție cu două premii Oscar câștigate de-a lungul carierei, dar este și o activistă pe măsură, luptând mereu pentru cauzele în care crede.


In articol:

Celebra actriță Jane Fonda și-a serbat aniversarea de 82 ani la... PROTEST! Deși are o vârstă destul de înaintată, în luna Decembrie, artista americană a mărșăluit împotriva încălzirii globale alături de câteva prietene și destul de mulți colegi de breaslă.

Se știe de mult timp deja că doamna cinematografiei americane este un activist recunoscut, protestând pentru cauze de interes mondial precum încălzirea globală, interzicerea avorturilor, interzicerea căsătoriilor între persoane de același sex etc., însă în cadrul ultimului marș, Jane Fonda a fost arestată deoarece a refuzat să plece atunci când poliția a somat-o. Aceasta a pozat zâmbind, cu cătușele, mai ales că era aniversarea sa și împlinea frumoasa vârstă de 82 ani. Nu ar fi prima oară când este arestată în cadrul unui marș! În cadrul protestelor împotriva Războiului din Vietnam, actrița a petrecut o noapte în închisoare! 

jane fonda

 

Citeste si: Jane Fonda: cum se mentine in forma la 80 de ani

Ieri, superba actriță a protestat împotriva uciderii Generalului Soleimani deoarece este îngrijorată având în vedere rapiditatea intensificării conflictului dintre America și statele orientului. Aceasta a declarat: „De ce să fii celebru dacă nu poți influența în sens pozitiv?!”. Speră ca prin acțiunile ei, să îi inspire și pe alții și să determine un număr cât mai mare de persoane să iasă în stradă pentru protejarea valorilor pe care le au și, deopotrivă, pentru împiedicarea schimbărilor care pot avea un impact negativ asupra populației.

Citeste si: Profetiile lui Nostradamus pentru 2018. Interpretari inspaimantatoare. Cate se vor adeveri?

Eleganță sustenabilă prin haine care nu afectează planeta!

Ieri seară, Jane Fonda a fost surprinsă în New York, pe drum spre The Colbert Show, purtând o geantă sustenabilă din material textil. De asemenea, la vârsta sa, celebrul star american, arată excepțional! Nu numai că nu își arată vârsta, dar Jane Fonda le-ar putea da lecții de clasă și eleganță multor vedete tinere de la Hollowood.

 

Citeste si: Suntem o generatie de ipocriti! Uite cele 40 de lucruri pe care le facem si nu au pic de logica

Reprezentativ pentru ea, Jane Fonda nu s-a chinuit să pozeze ci, glumeț, le-a arătat paparazzilor semnul păcii pentru că, până la urmă, asta promovează: pacea la nivel local și mondial.

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Specialisti

Theodor Paleologu, despre alimentaţie: "Este rezonabil chiar să exagerăm" Interviurile Ancăi Bejan

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Vedete

Parteneri