Jador și Irisha formează un cuplu după ce au părăsit Survivor România? „E frumușel foc!”


Jador și Irisha de la Survivor România au fost surprinși în ipostaze incendiare. Se leagă o idilă?


In articol:

După ce au părăsit show-ul Survivor România, Jador și Irisha au fost invitați în platoul emisiunii „Ștafeta mixtă”. Apropierile dintre cei doi i-au surprins pe internauți și au dat naștere speculațiilor în legătură cu o posibilă relație între cei doi.

Jador a scos la iveală detalii picante despre mai multe concurente din show-ul de supraviețuire, însă printre rânduri, acesta îi mai arunca o privire cu subînțeles Irishei, care nu ezita să îi răspundă în același mod.

Irisha a mărturisit că artistul i-a fost alături încă din Republica Dominicană, unde nu ezita să o ajute de câte ori avea nevoie de un sfat.

„A venit cu un vibe inofensiv. O băgau în seamă toți băieții, o plăceau. I-am zis să aibă grijă, că nu e bine. Mi-e drag de Irisha ca fată. Eu am încercat pe cât s-a putut să fiu un domn cu fetele de acolo.

Le-am respectat pe toate, am încercat să glumesc cu fiecare”,  a declarat Jador, în platoul emisiunii „Ștafeta Mixtă”.

„Mi-a spus: „Ai grijă la șerpi!” și mi-a și zis la cine să am grijă. Ulterior s-a adeverit. Era unul dintre puținii care încerca să ne facă să ne simțim bine”,  a declarat Irisha, despre Faimos.

Jador și Irisha formează un cuplu

Citeste si: Irisha vorbește despre conflictul dintre Zanni, Sebastian Chitoșcă și Ștefan Ciuculescu de la Survivor România

Jador și Irisha, cel mai nou cuplu de la Survivor?

Jador și Irisha nu s-au putut abține de la glumițe picante și atingeri care au dat de înțeles că între ei ar putea fi mai mult decât o simplă prietenie. Jador a fost provocat să spună ce atuuri consideră că are Irisha, bruneta, la rândul ei, aducând numai aprecieri la adresa coechipierului său.

Jador și Irisha formează un cuplu

„Un luptător, o inimă și un caracter foarte frumos. A ajutat mult echipa și a adus multe puncte. Îmi plac bărbații cu tenul măsliniu. E frumușel foc, așa este. Are un suflet într-adevăr bun”,  a declarat Irisha.

Jador a fost sunat de Războinicul Sorin Pușcașu în direct. Artistul i-a răspuns și astfel a început un șir de glume picante care a făcut deliciul publicului.

Citeste si: Jador de la Survivor România a fost dată afară din casă?! Ce spune Bogdan Mocanu despre prietenul lui cel mai bun

Irisha a continuat în aceeași notă, provocându-l pe Sorin la o ieșire în patru.

„Ești cu prietena ta? Noi vă așteptăm. Să știți că noi suntem un cuplu”,  a glumit Faimoasa, după care l-a luat în brațe pe Jador.

 


Abonează-te pe

Citește și:

O formulă pentru relaţii durabile. Crezi ca o cunosti?

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Simptome ale unui mariaj sortit divorţului

21 SEPETEMBRIE 2021: Horoscop zilnic marţi, 21 septembrie 2021. O zodie are mare nevoie de odihnă!

Vremea de luni, 20 septembrie 2021, anuntul ANM: vreme calda!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri