Jador se întoarce la Puterea Dragostei?! „Mă duc...”


Celebrul solist Jador a discutat, într-un final, despre posibilitatea de a se întoarce în casa Puterea Dragostei.


In articol:

Jador, unul dintre cei mai bine cotați soliști de la noi din țară este, pe lângă un cântăreț de succes, un bărbat curtat și râvnit de multe femei. Acesta a ajuns cunoscut în urma participării la Puterea Dragostei, emisiune prezentată de Andreea Mantea.

Citeste si: Jador, prima reacție după ce Bogdan Mocanu și Andra s-au despățit: „E nebună”

Cu posibilități mari de a câștiga marele premiu, numeroase persoane își doreau ca Jador să revină la emisiunea de la Kanal D, însă, din păcate, acesta le-a spulberat speranțele fanilor.

jador, puterea dragostei, Kanal D, casa, jador puterea dragostei
jador, puterea dragostei, Kanal D, casa, jador puterea dragostei

Decizia sa de a nu reveni în casa Puterea Dragostei este una definitivă pentru că, potrivit spuselor solistului, perioada în care a participat la emisiune a fost una extrem de stresantă.

Mai mult decât atât, solistul își dorește să se concentreze pe cariera sa și pe fani, mai ales că ne-a obișnuit ca melodiile sale să ajungă rapid pe locul I în trending.

Jador NU se mai întoarce la Puterea Dragostei. Anunțul a fost făcut chiar de el

Anunțul că nu se mai întoarce la Puterea Dragostei a fost făcut chiar de solist și i-a luat prin surprindere atât pe fanii artistului, cât și pe cei care urmăresc emisiunea cu sufletul la gură.

Cu toate acestea, Jador a rămas extrem de modest, deși a devenit faimos și este un artist căutat, mărturisind că o parte din succesul său se datorează participării la Puterea Dragostei. De asemenea, solistul a mărturisit că participarea la show-ul Kanal D a fost extrem de stresantă, fiind judecat de telespectatori, chiar dacă simte că nu ar fi meritat critici atât de dure. 

Citeste si: Jador, mărul discordiei dintre Mocanu și Andra: „El niciodată nu l-ar fi văzut pe Mocanu împreună cu mine”

jador, puterea dragostei, Kanal D, casa, jador puterea dragostei
jador, puterea dragostei, Kanal D, casa, jador puterea dragostei

„Eu niciodată n-o să mai calc în casa ”Puterea Dragostei” pentru că nu mai am ce să fac acolo. Știu că dacă mă duc sunt șansele cele mai mari să câștig, acum e altfel la mine, dar nu mai am timp, prefer să stau acasă, să stau liniștit. Acolo e cu stres, frate, toată lumea dă în tine, zice că ai făcut aia, că ți-ai bătut joc, că ai făcut așa și nu e chiar așa… Si vă dau un exemplu, dacă Ella plânge în emisiune, lumea mă blamează pe mine că uite, faci fata să sufere.

Și poate am simțit eu să fac, nu e pentru mine, frate, nu vreau să fiu cu ea. Dar lumea nu înțelege, unii oameni, alții înțeleg că vreau altă gagică… Nici ea nu e de judecat că plânge, dar… în emisiune nu vreau să mă mai întorc.

jador, puterea dragostei, Kanal D, casa, jador puterea dragostei
jador, puterea dragostei, Kanal D, casa, jador puterea dragostei

Eu, sincer, nu mai vreau să aud de Puterea Dragostei. Eu respect mult emisiunea aia, de asta mai și intru în direct. Intru în direct din cauză că respect emisiunea. O mare parte din ceea ce sunt, sunt datorită acelei emisiuni. Dar eu nu aș intra, dacă m-ar suna n-aș mai răspunde. Acum sunt ok, îmi văd de munca mea, am și eu visele mele, de mic copil am visat la anumite lucruri… nu mai vreau să aud de emisiune,” a mărturisit Jador.

Citeste si: Jador și Ella de la Puterea dragostei și-au aruncat cuvinte grele: „Ai înșelat”


Abonează-te pe

Citește și:

Andra Volos, bătută de Bogdan Mocanu? Cum a reacționat mama tinerei

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Andra Volos, prima reacție după ce Bogdan Mocanu s-a văzut cu Bia: „Ești ca un înger”

Bianca de la Puterea dragostei, îmbrâncită de Ella, din cauza lui Jador: „Plânge inima, urlă”

Jador, abordat de o doamnă care i-ar putea fi bunică! Artistul e în stare de șoc

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Lifestyle

Incepe o noua viata intr-un studio de videochat din Bucuresti!

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri