Jador, probleme cumplite de ziua Ellei! Ce a pățit fostul concurent de la Puterea dragostei: „Mergeți la Poliție”


Ce a pățit Jador, în ziua în care ar fi trebuit să îi ureze cele mai frumoase urări Ellei. Fostul concurent și-a strigat durerea pe pagina sa de Instagram.


In articol:

Ella a revenit în casa Puterea dragostei și este mai pregătită ca niciodată să își cunoască marea dragoste. Concurenta își sărbătorește astăzi ziua onomastică, iar de la primele ore ale zilei, aceasta a primit numeroase mesaje, cu cele mai frumoase urări de la cei care o urmăresc de când a devenit concurentă la Puterea dragostei.

„La mulți ani, femeie minunată, la mulți ani floarea noastră. Aniversările sunt un nou încpeut și un moment ideal ca să faci primul pas pentru a-ți îndeplini visele. Pornește la drum cu încredere și curaj, pentru că ești o persoană extraordinară și meriți tot ce este mai bun în viață. Fie ca tiate zilele tată să fie la fel de uimitoare ca tine”, au fost doar câteva dintre comentarii, iar toată lumea s-a întrebat dacă și Jador îi va transmite un mesaj public.

ella onomastica
ella onomastica

„Am găsit dragostea în tot”, a scris Ella zilele trecute în dreptul unei fotografii, iar mulți s-au gândit că tânăra nu îl poate uita nici acum pe Jador.

Citeste si: Ligi de la Puterea dragostei, speriată de pandemia de coronavirus: „Să ne rugăm Domnului”

Jador, apel disperat pe Instagram

În tot acest timp, însă, Jador trece prin clipe grele, după ce mai multe persoane se dau drept el și le cer celor care urmăresc conturi false cu numele lui Jador bani și poze în ipostaze compromițătoare.Fostul concurent a făcut apel la persoanele care primesc astfel de cereri ca fiind din partea lui să meargă la Poliție și să facă un denunț.

„Văd că nu înțelegeți de vorbă bună. O dăm în nesimțire și nu mi se pare normal. Lăsați-mi contul meu ca să îl vadă lumea, să mă găsească. Dacă cineva vă cere bani, nu îi mai credeți, sunt oameni nebuni.

Așa trebuie făcut la excrocii ăștia. Dacă vă mai cere cineva bani în numele meu bani, nu îi dați, că eu ajut oameni, nu cer bani. Cereți contul în care să trimiteți banii și mergeți la Poliție. Căci aștia cer poze nud la copii, de 11-12 ani

 


Abonează-te pe

Citește și:

Ligi de la Puterea dragostei, speriată de pandemia de coronavirus: „Să ne rugăm Domnului”

ORIBIL! Andreea Mantea și fiul ei au fost BĂTUȚI! Detalii îngrozitoare

Ce a făcut în miez de noapte Alex Zănoagă, după ce l-a adus pe Dominic acasă! Simina va avea un șoc

Bianca şi Livian, scene halucinante în dormitorul fetelor! Uite cum au fost filmaţi!

Cine a fost eliminat de la Survivor România pe 20 iunie 2021. Află beneficiile consumului de fructe de mare

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Pentru tine

TRIMITE: Mesaje de „LA MULȚI ANI!” pentru ziua de naştere (aniversară)

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri