Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”

Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”
Jador, prima declaratie dupa ce a lesinat la aeroport! Artistul a povestit prin ce momente de cosmar a trecut! “Nu am avut grija de sanatatea mea”

Jador, declaratie cutremuratoare dupa ce a lesinat la aeroport! Vezi de ce i s-a facut rau!

De dragul fanilor lui, Jador a susţinut câteva concerte şi în vacanţa de Paşte, când a fost în România, iar "cireaşa de pe tort" a fost un spectacol într-un oraş din Italia. Oboseala şi-a spus însă cuvântul după mai multe nopţi nedormite, Jador confruntându-se cu un episod neplăcut chiar la aeroport.

Cântăreţului i s-a făcut rău şi nu a mai putut să stea în picioare. A acuzat ameţeli şi o durere de cap, iar colegii i-au sărit imediat în ajutor.

Unii dintre ei l-au ajutat să ajungă la o bancă, în timp ce alţii s-au dus să cumpere apă şi medicamente.

In exclusivitate, pentru WOWbiz.ro, Jador a vorbit despre momentele de cosmar prin care a trecut in Italia, dar si despre “ingerul lui pazitor”.

Citeste si: Horoscop marți, 20 august. Zâmbete și lacrimi. Nimic nu le stă în cale!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Bianca Drăguşanu a vrut să fie sexy, dar uite ce semn urât s-a văzut pe sânul ei! Nu credeai că tocmai ei i se poate întâmpla aşa ceva!

Citeste si: Oana Andoni va deveni mămică. Vedeta a aflat sexul copilului, e în culmea fericirii!

Citeste si: Alina Pușcaș arată INCREDIBIL după trei nașteri! Iată cum se relaxează vedeta la mai puțin de o lună de când a născut!

„Din pacate nu am avut grija de sanatatea mea, nu m-am odihnit cat trebuie, am muncit foarte mult, si organismul meu a cedat pana la urma. Am trecut prin momente foarte grele. Mi s-a facut rau la aeroport, in Italia! Pur si simplu am cazut din picioare, iar avionul a stat dupa mine o jumatate de ora, sa pot sa merg.

Am avut noroc cu o sustinatoare a mea, asistenta medicala, care era la aeroport, ca a stiut cum sa ma aseze, sa imi revin.

Tot o sustinatoare m-a ajutat...incredibil!

Chiar ii iubesc pe toti acesti oameni care desi multi dintre ei nu ma cunosc personal, ma iubesc si ma sprijina mereu. Pe ei vreau sa-i asigur ca acum sunt bine, episodul despre care v-am povestit a fost pe fondul oboselii. Promit ca voi avea mai multa grija de mine”, a declarat solistul.



Citește și:

Sindromul de vezică dureroasă: cauze, simptome, tratament

Horoscop 31 iulie 2024. O zodie va merge într-o destinație nouă!

Andreea Marin a făcut SENZAȚIE într-un costum de baie DECOLTAT. Vedeta are o siluetă perfectă, după ce a slăbit considerabil FOTO

Imagini tulburătoare cu trupul neînsuflețit al lui Andrei Versace: zăcea într-o baltă de sânge de zile bune

Mesajul transmis de Laura Cosoi celor care o criticată că are prea mulți copii: ”Gata, s-a terminat!”

Duminică, de la ora 14:30, la ”Asta-i România!”, Stațiunea Costinești, ”Saint-Tropez-ul” litoralului românesc

Ezgi Mola, actrița care joacă rolul Safiye în serialul “Vinovați de iubire”, nuntă de poveste cu alesul inimii sale! Iată cum au strălucit cei doi miri în cea mai fericită din viața lor

Filmul complet al măcelului din Padina! 'Băi, omule, îl omori!''- Ultimele clipe din viața lui Sorin Anghel


Cookies