Jador nu a fost invitat la nunta Getuței Sterp. Care este motivul


Mama Geta a dezvăluit care este motivul pentru care Jador nu a fost invitat la nunta fiicei sale, Getuța/


In articol:

Geta Sterp și alesul inimii sale, Sebastian Crăciunescu, și-au unit destinele în data de 2 octombrie. A fost petrecere mare în familia lui Culiță, sora lui, pășind emoționată în fața altarului. La grandiosul eveniment au participat cele mai apropiate persoane ale cuplului.

Mirii au radiat de fericire unul la brațul celuilalt, bucurându-se de cea mai frumoasă zi din viața lor. Un detaliu de la nunta Getuței Sterp i-a făcut însă pe admiratorii familiei Sterp să își pună un semn de întrebare.

Fanii nu au putut să remarce faptul că de la nuntă lipsește Jador, un apropiat al familiei Sterp!

Astfel, în timpul unui live pe TikTok transmis de mama Geta   chiar de la marele eveniment, unul dintre admiratori a întrebat-o de ce nu a ajuns și Jador la nuntă.

Sinceră și asumată așa cum ne-a obișnuit mereu, mama Geta a dat un răspuns fără să mai stea pe gânduri și i-a lămurit pe fani.

Mama Geta, motivul pentru care Jador nu a fost prezent la nunta fiicei sale

Citește si: “Cea mai emoționantă ceremonie.” Bianca Comănici a fost prezentă la nunta Getuței Sterp

Mama Geta este o mamă împlinită. Se mândrește cu copiii ei, mai ales că acum fiecare are o familie frumoasă. La nunta Getuței, mama Geta a transmis în direct mai multe imagini de la eveniment, spre bucuria fanilor ce vor să fie la curent cu toate noutățile din familie Sterp.

Citeste si: Cine este Sebastian Crăciunescu, bărbatul cu care și-a unit destinul Geta Sterp

Jador

Jador nu a fost prezent la nunta Getutei

[Sursa foto: Instagram]

Astfel, în cadrul unui live de pe TikTok, mama Geta a spus și motivul pentru care Jador nu a fost prezent la nunta fiicei sale. Mama Geta a menționat că Jador este foarte bun prieten cu fiul său, Culiță, neavând însă o relație de prietenie și cu Geta.

Citeste si: “Tatăl miresei este prezent la o altă masă.“ Prezența tatălui Getuței Sterp a stârnit reacție din partea mamei Geta

Astfel, participarea lui la acest eveniment nu ar fi fost necesară deoarece Geta și soțul său au organizat o nuntă doar cu persoanele apropiate. Mai mult decât atât, Jador este o persoană foarte ocupată și probabil că a avut și el de cântat la alte nunți.  „ Jador nu a fost invitat la nună, că e nunta Getuței. Jador e prieten cu Culiță. Îl invitam cu tot dragul, dar poate are de cântat, eu de unde să știu, nu știu”, a fost răspunsul oferit de mama Geta în timpul live-ului. 

 

 


Abonează-te pe

Citește și:

Iancu Sterp și-a făcut apariția împreună cu iubita lui, Denisa Coțolan, la nunta surorii sale

Crăciunița, floare de Sărbătoare: Tot ce trebuie să știi despre această plantă

BOMBĂ! Theo Rose și Anghel Damian se despart: 'Sunt probleme multe în relație...'

“Vrei să dai cinste la nuntă și nu îți încap banii în plic.” Suma consistentă pe care a oferit-o mama Geta ca dar la nunta fiicei sale

Cine este Sebastian Crăciunescu. Bărbatul s-a căsătorit cu Geta Sterp

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
Cine este Andia. „Mi-am dat seama că am voce de radio!”
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri