Jador, mesaj BOMBĂ pentru Ella! Declaraţia aceasta te va face să plângi!


Jador, mesaj BOMBĂ pentru Ella! Declaraţia aceasta emoţionantă te va face să plângi!


In articol:

Jador şi Ella au avut o relaţie zbuciumată în cel de-al doilea sezon al emisiunii Puterea Dragostei. Cei doi au fost protagoniştii unor scene romantice, foarte frumoase, care au făcut deliciul telespectatorilor, dar totodată s-au şi certat, şi-au spus cuvinte grele, s-au ameninţat şi au declarat că nu se vor mai împăca NICIODATĂ! Ei bine, câteodată socoteala de acasă nu se potriveşte cu cea din târg şi, până la urmă, protagoniştii noştri au, din nou, o relaţie civilizată, ba chiar de amiciţie am putea spune.

Susţinătorii lor bagă însă mâna în foc că Jador şi Ella de la Puterea Dragostei se iubesc la nebunie, dar noi n-avem de unde să ştim dacă e adevărat sau nu...Până când vom afla, trebuie să vă spunem, totuşi, ce ne-a declarat îndrăgitul artist despre fosta lui prietenă.

Citeste si: Jador, mesaj şocant pentru "Vulpiţa"! "Să meargă la un curs de autoapărare" Tânăra a spus că vrea neapărat la Puterea Dragostei!

Jador, mesaj BOMBĂ pentru Ella! "Eu ţin la ea, o să fiu mereu lângă ea dacă are nevoie de un sfat şi îi doresc, sincer, tot binele din lume"

"Ella este o femeie deosebită, care merită să fie iubită profund, să fie răsfăţată, respectată şi protejată. Eu nu pot să spun că nu am niciun sentiment pentru ea, că aş minţi, doar că nu vreau să o amăgesc, să o păcălesc, să-i spun că o iubesc, când nu simt asta. M-am certat de multe ori cu ea, i-am spus cuvinte pe care le regret şi sunt convins că şi ea, la rândul ei, regretă nişte lucruri pe care mi le-a făcut şi nişte vorbe urâte pe care le-a zis despre mine. Noi doi nu suntem compatibili, eu sunt vulcanic, ea este mult prea sensibilă...Dar eu ţin la ea, o să fiu mereu lângă ea dacă are nevoie de un sfat şi îi doresc, sincer, tot binele din lume. Sper să-şi găsească liniştea, echilibrul şi dragostea. Chiar e un om special", a declarat Jador.

 

Fanii lui Jador spun că piesa "Cu cine să mă cert?" este un mesaj pentru Ella!

Cea mai ascultată piesă a momentului, "Cu cine să mă cert?", interpretată de Jador, a stârnit o dezbatere aprinsă pe reţelele de socializare. Majoritatea fanilor artistului sunt convinşi că melodia este un mesaj clar pentru Ella, dar, pe de altă parte, sunt şi susţinători ai lui Jador care ar băga mâna în foc că mesajul este, de fapt, pentru Simina şi Alex Zănoagă. Ei bine, doar îndrăgitul cântăreţ ştie adevărul şi suntem convinşi că, în viitorul apropiat, îl va împărtăşi fanilor lui, acesta povestindu-le admiratorilor tot ce este relevant atât în viaţa lui profesională, cât şi în cea personală.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Informatiile zilei

Raed Arafat, declarație șocantă despre noile măsuri: „Cine vrea, să mă execute!”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri