Jador de la Survivor România, despre marea lui iubire: "Am fost cu ea un an de zile"


Jador mărturisește că a fost îndrăgostit înainte să o cunoască pe Georgiana Elisei. Cine este fata care i-a furat inima Faimosului de la Survivor România?


In articol:

Jador de la Survivor România și-a scos sufletul pe tavă și a vorbit despre marea lui iubire, dinainte de Georgiana Elisei. Faimosul susține că a iubit-o foarte mult pe acea fată, care ulterior a devenit iubita prietenului său cel mai bun.

Jador de la Survivor România, despre marea lui iubire

Jador a povestit despre marea lui iubire, Alexandra, fata pentru care a avut sentimente puternice, înainte de a o întâlni pe Georgiana Elisei. Cu toate că a fost împreună cu ea un an de zile, se pare că până la urmă artistul a rămas singur deoarece fata s-a îndreptat către prietenul lui cel mai bun.

Citeste si: Ștefan Ciuculescu și Cucu, noi conflicte la Survivor România!

jador iubita
Jador a iubit-o foarte mult pe prima lui iubită care apoi s-a împrietenit cu amicul lui[Sursa foto: Instagram Jador]

”Am iubit-o pe o fată Alexandra, am fost cu ea un an de zile. M-am despărțit de ea și s-a iubit cu prietenul meu cel mai bun”, a mărturisit Jador.

Cât despre Georgiana Elisei, Jador spune că este marea lui iubire și speră ca într-o zi fata să-l accepte și să se căsătorească cu el, pentru a-și întemeia o familie mare și frumoasă, așa cum visează.

Citeste si: Jador de la Survivor România are coșmaruri în fiecare noapte: "Cu alte cuvinte, redevin concurent"

„Eu am fugit foarte mult de subiectul însurătoare pentru că eu nu prea am încredere în femei pentru că, sincer să fiu, până la vârsta asta am întâlnit foarte multe fete care nu rezonau deloc cu mine. Eu pe această fată am pus-o, din păcate, în aceeași oală cu toate celelalte femei pe care le-am cunoscut până acum(...)

jador prima iubire
Jador a vorbit despre prima lui iubire [Sursa foto: Instagram Jador]

O iubesc enorm pe fata asta, îmi doresc foarte mult să fiu lângă ea, îmi doresc foarte mult să îmi ofere copii și să le ofere copiilor noștri o educație. Îmi doresc foarte mult ca ea să fie mama copiilor mei. Am mai fost îndrăgostit, dar niciodată nu am iubit.

O iubesc din tot sufletul meu și îmi doresc foarte mult să mă căsătoresc cu ea dacă e să mă aștepte, ceea ce cu siguranță se va întâmpla”, mai spune Jador.


Abonează-te pe

Citește și:

Alin Sălăjean, despre Albert Oprea de la Survivor România: ”Inteligența emoțională NU are legătură"

Adda, surprinsă de mărturisirile făcute de fiul său. Micuțul i-a spus artistei că este bătrână. Reacția surprinzătoare a Addei

Soția lui Bordea, mărturisiri dureroase: 'Când ai prefera să mori. Când nu ai motiv să...'

Ce a pățit Daniela Iliescu de când Culiță Sterp se află la Survivor România?! ”Să fii mândră"

Culiță Sterp a vorbit cu Daniela Iliescu la Survivor România 2021! Artistul a aflat că sora lui a născut

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete
„M-a șocat.” Ce gest a făcut Cristina Ciobănașu. Vlad Gherman a rămas surprins
Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri