Cătălin Moroșanu, probleme grave de sănătate din cauza experienței Survivor România: “Am meniscul rupt"


Cătălin Moroșanu a părăsit Survivor România din cauza problemelor grave de sănătate. Faimosul vorbește despre dificultățile întâmpinate în Republica Dominicană.


In articol:

Cătălin Moroșanu are probleme grave de sănătate din cauza competiție Survivor România, iar acum Faimosul vorbește despre dificultățile pe care le-a întâmpinat în Republica Dominicană.

Cătălin Moroșanu, probleme grave de sănătate din cauza experienței Survivor România

Cătălin Moroșanu a decis că dorește să iasă din competiția Survivor România pentru că nu dorea să-și pună sănătatea în pericol și mai mult.

"Am meniscul rupt și, chiar dacă aș mai intra pe traseu, ar putea să mă afecteze. Sănătatea este cea mai importantă și vreau să ajung în România pe picioarele mele. Acum mi-am mai revenit puțin. În viață, fiecare are un destin. Al meu a fost să stau până acum în acest concurs. Până la urmă, contează sănătatea cel mai mult”, a declarat Cătălin Moroșanu după eliminare.

Citeste si: Zanni de la Survivor România spune adevărul și declară război în Republica Dominicană! "În seara asta a început"

catalin morosanu
Cătălin Moroșanu susține că are probleme de sănătate grave din cauza experienței Survivor România[Sursa foto: Instagram Catalin Morosanu]

Cătălin Moroșanu susține că va apela și la o intervenție chirurgicală dacă problemele de sănătate nu se vor rezolva de la sine.

”Aveam o hernie cervicală și alte două la spate, niște probleme mai vechi la genunchi, dar nu mă așteptăm să fie așa de grave, astfel încât să mă accidentez și să ajung la operație pentru ruptură de menisc.

Am fost la control, medicul a spus să așteptăm să vedem dacă evoluează pozitiv, dar nu se întâmplă acest lucru. Dacă lucrurile nu se îmbunătățesc, voi face operația după Sărbătorile Pascale. Recuperarea va dura o lună de zile”, a mărturisit Cătălin Moroșanu.

Citeste si: Mellina și Musty, împreună după experiența Survivor: "Eu știam că sunt prima"

Cătălin Moroșanu a fost unul dintre concurenții cheie ai echipei Faimoșilor, însă sportivul a ieșit din competiție accidentat. 

catalin morosanu despre survivor
Cătălin Moroșan a părăsit Survivor România pentru a nu-și pune în pericol sănătatea[Sursa foto: Instagram Catalin Morosanu]

“Am o veste extrem de importantă. Ne vom lua rămas bun de la unul dintre voi. Așa cum știți, în echipa Faimoșilor avem doi oameni care sunt spitalizați. În această seară, unul dintre cei doi părăsește competiția. În urma analizelor, medicii au hotărât ca traseul acestuia să se oprească aici.

Sănătatea joacă rolul cel mai important. Este vorba despre un coechipier de la început, care a jucat un rol important în victorii, care a luptat zi de zi cu foamea.

Survivor România se oprește pentru Cătălin Moroșanu”, a declarat Daniel Pavel.


Abonează-te pe

Citește și:

Zanni de la Survivor România spune adevărul și declară război în Republica Dominicană! "În seara asta a început"

Emma Răducanu are un IUBIT celebru! Detalii picante despre idila lor

Jador, dezvăluiri surprinzătoare despre Roxana Nemeș la Survivor România: „E frumoasă tare!"

Ce le-a zis Irisha lui Zanni și Sebastian după ce a fost eliminată de la Survivor România?! "O să le povestesc"

Diana Bișinicu, divorț în mare secret după o căsnicie de 10 ani!

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

Cine a câştigat jocul de amuletă la Asia Express – 19 septembrie 2021. Care este legenda Calului Troian, al cărui simbol se află în Çanakkale – Turcia

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri