Jador, acuzat că îi sabotează pe colegii de la Survivor: „Vrea să îi dea pantalonii jos...”


Ce face Jador în spatele camerelor, atunci când nu este filmat! Războinicii îl acuză de lucruri scandaloase.


In articol:

Jador a reușit să fie mărul discordiei la Survivor România. Gesturile concurentului i-a enervat la culme pe Războinici, iar ultimul dintre ele a pus capac.

Din dorința de a câștiga echipa sa, Jador a încercat de multe ori să le atragă atenția Războinicilor și să îi enerveze.

Nu doar o singură dată și-a dorit să îi saboteze pe Războinici, însă nimeni nu a rămas indiferent față de atitudinea sa, care s-a dovedit nepotrivită.

Starlin a reacționat dur și a dezvăluit în testimonial că este de părere că Jador este o persoană falsă, iar în spatele camerelor s-ar comporta necivilizat.

Citeste si: Jador de la Survivor România, accidentat grav! Concurentul a fost scos din apă de către medic

„M-a prins pe mine direct de unde mă doare, vrea să-i dea pantalonii jos lui Sorin, lui Musty îi spune un nume urât. Stop. Eu am mers pe un criteriu, mă respecți, te respet, atât. Când eu văd oameni care se prefac în fața camerelor și în spate sunt altfel, eu nu tolerez așa ceva. Nu pot să mă prefac”, a declarat Starlin la „Survivor România”.

Și Andrei Dascălu este de părere că cei din echipa albastră au prea mult bun simț și nu se pot coborî la un asemenea nivel.

Citeste si: Zanni de la Survivor România, despre relația cu Ana Porgras: „Nu mă pot rezuma doar la o iubită”

„Nu putem face ca el, să-i plătim cu aceeași moneda, noi avem bun simț. El a fost crescut altfel, noi trebuie să-l batem să se simtă prost”, a spus acesta.

Jador
Jador acuzat de sabotaj[Sursa foto: Captură KANAL D]

„De două luni de zile, Jador continuă cu cuvinte, reacții, cu gesturi cu tot.

El continuă și avansează, asta vrea să facă, a adus punctul culminant de nervi în echipa noastră. El și-a făcut punctul chiar dacă pe traseu a pierdut două puncte”, a spus Maria Hîngu, convinsă că Războinicii pierd puncte din cauza cântărețului.

Jador de la Survivor, acuzat că este violent

Nici Sorin Pușcașu nu s-a lăsat mai prejos și a dezvăluit că Jador chiar a încercat să-i lovească pe Războinici cu diverse lucruri, fiind interesat doar să-i saboteze pe alții. „Problema cu Jador este una dificilă, de când e în competiție a încercat să facă treburi murdare.

Pe el nu-l interesează cum merge echipa lui, ci să meargă prost echipa cealaltă, să-i enerveze, să-i ațâțe, să urle în ureche. Cel mai deranjant este că atunci când noi câștigăm, el aruncă cu nisip, cu mingi, cu saci de nicip care sunt grei”, a spus concurentul.


Abonează-te pe

Citește și:

CITEȘTE: Dieta MILITARĂ - avantaje, exemplu de meniu, listă de cumpărături

Nu mai arată deloc așa! Fiica lui Adrian Păunescu este de nerecunoscut

NOTEAZĂ: Cât timp se fierbe răcitura. Cum gătești piftia perfectă

NOTEAZĂ: Lista de CUMPĂRĂTURI de CRĂCIUN. Ce trebuie să conțină masa de Crăciun

Cine a fost eliminată la Bravo, ai stil! Celebrities - 4 decembrie 2021 . Cum au arătat ţinutele concurentelor în gala “CUPLURI CELEBRE”

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Cooking

CITEȘTE: Cât timp se fierbe BROCCOLI. Beneficiile consumului de broccoli

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri