Jador, acuzat că i-a scris un mesaj de amenințare Vulpiței: „Sunt distrus”


Ce i-a transmis Jador de la Puterea dragostei Vulpiței, după ce l-a acuzat că i-a scris un mesaj de amenințare și i l-a lăsat în ușa apartamentului.


In articol:

Jador a rămas fără cuvinte atunci când a aflat că Vulpița îl acuză de faptul că i-a lăsat un mesaj extrem de răutăcios pe ușă. De câteva zile, soții Stegaru încearcă să afle cine este persoana care le-a lăsat mesajul misterios în care îi numește „țărănoi” și le sugerează să se întoarcă în localitatea Blăgești.

După ce au eliminat rând pe rând persoanele pe care le considerau capabile de acest gest, Vulpița a ajuns la concluzia că Jador este vinovatul.

Citeste si: Doi foști concurenți de la Puterea dragostei, prima imagine de la Starea Civilă: „Nu pot să cred”

Jador, acuzat că i-a scris un mesaj de amenințare Vulpiței: „Sunt...”

„Sunt supărat! Sunt distrus! Sunt unul din suspecții Vulpiței! Vulpia, cum să îți transmit eu un mesaj atât de urât? În primul rând, nu îmi stă în vocabular, nici în educație. Și eu îmi respect dușmanii! Fictiv vorbind, dușmanii. Eu nu am cum să transmit astfel de mesaje urâte, pentru că am avut parte de o educație frumoasă și nu pot!”, s-a apărat Jador.

Citeste si: Așteptați de iubitele lor acasă, Culiță Sterp și Jador au făcut un anunț șocant: ”Avem și noi nevoie de o fată, două... Așteptăm poze”

Ce crede Jador despre cariera Vulpiței

Fostul concurent de la Puterea dragostei a vorbit despre cariera Vulpiței și despre momentul în care l-a detronat în Trending pe Youtube.

Citeste si: Livian, propunere neașteptată pentru Bianca de la Puterea dragostei: „Aș vrea să mângâi băiatul”

 

„Când am văzut că Vulpița este pe locul 1 și piesa mea nu mai e pe 1, nu mi-a venit să cred pentru că nu am înțeles de ce oamenii dau click pe ea. Pentru că fata nu are talent în domeniul muzical. Dar apreciez, pentru că, dincolo de tot ce este Vulpița, apreciez faptul că muncește, pentru că nu este ușor să stai acolo în platou și să faci ce zic unii oameni. Într-un fel, apreciez și munca ei, chiar dacă ea nu conștientizează multe lucruri. Eu știu că, de fapt, și ea muncește”, a declarat Jador pentru Cancan.


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Vedete
Parteneri