Jador a mărturisit de ce a venit la Survivor 2021! "Vreau să uit..."


Jador și Amna, concurenții Survivor 2021, s-au împrietenit destul de repede. Cântărețul i-a mărturisit colegei lui motivul real pentru care participă în emisiune.


In articol:

Jador, unul dintre Faimoșii de la Survivor 2021, s-a împretenit cu Amna. Cântărețul a dorit să-i împărtășească frumoasei blondine un secret ascuns cu grijă. Care este motivul pentru care Jador este unul dintre participanți?

Jador, despre motivul real pentru care participă la Survivor 2021

Jador este unul dintre cei mai apreciați artiști din România. La momentul actual, cântărețul are nenumărate vizualizări pe rețelele de socializare, dat fiind faptul că orice lansare îl propulsează automat pe cel mai bun loc din topuri.

Citeste si: Jador, Majda Aboulumosha si Simona Hapciuc incheie lista Faimosilor din cel de-al doilea sezon “Survivor Romania”

De asemenea, Jador este unul dintre concurenții de la Survivor 2021. Fanii pe care și i-a strâns de-a lungul timpului îl urmăresc și îi țin pumnii, pentru ca Faimosul să obțină premiul cel mare.

jador declaratii participare survivor 2021
Jador este unul dintre cei mai apreciați concurenți de la Survivor 2021[Sursa foto: Instagram Jador]

Chiar dacă Jador de la Survivor 2021 este extrem de împlinit pe plan profesional, pe plan personal lucrurile nu stau chiar atât de roz. Cântărețul s-a destăinuit în fața Amnei, o altă concurentă a show-ului, și i-a spus adevăratul motivul pentru care participă în competiție.

Citeste si: Jador și Georgiana, iubirea vieţii lui, surprinși împreună în pat! Imaginile despre care vorbeşte toată lumea! 

„Am lăsat-o pe fosta mea. O iubesc la fel de mult ca pe mama. M-am gândit puțin la ea, mi-a curs o lacrimă... Dar vreau să uit. Își bate joc de mine pentru că sunt om bun. Nu se gândea la mine, se gândea doar la ea. Nu se gândea că am nevoie de o femeie lângă mine, că eu muncesc atât de mult, muncesc cu nopțile. Sincer, o iubesc mai mult decât mă iubesc pe mine.

Nu se gandeste la mine si la fericirea mea, ci doar la ea! Vreau să o uit neapărat. Am venit aici să o uit și să devin un om mai bun. O să fie ca un post pentru mine, fix așa am gândit când am plecat de acasă”, a mărturisit Jador în al doilea episod Survivor România.

jador despre survivor 2021
Jador i-a mărturisit unei colege de la Survivor 2021, motivul real pentru care a dorit să participare la concurs[Sursa foto: Instagram Jador]

Jador i-a declarat Amnei că nu o poate uita pe Georgiana, fosta lui iubită, și că s-ar împăca cu ea dacă acest lucru ar fi posibil.

„Georgiana este iubirea vieții mele. O s-o respect și o s-o iubesc toată viața mea. Și dacă mă va ierta vreodată, sper eu, o s-o primesc oricând în viața mea. Am făcut o melodie pentru ea. Ea mă cunoaște de șase ani de zile, dar un an de zile am stat cu ea și în 2016 ne-am despărțit. Ea niciodată nu a avut alt iubit, deși eu mai aveam, ne despărțeam, apoi mă întorceam la ea”, a mai spus Jador.

 


Abonează-te pe

Citește și:

Cine este Georgiana Elena Lupu de la Survivor România? Tânăra s-a născut în închisoare şi are o poveste de viaţă incredibilă!

Postul Antena 1, acuzat de REGIE! Cine trebuia să câștige finala Asia Express

Cătălin Moroșanu a crescut în pădure! Faimosul de la Survivor România, poveste de viață impresionantă

Cine este Andreea Moșneagu, polițista de frontieră de la Survivor România 2021: „Am să lupt până la final”

Imagini in exclusivitate! Concurentii „Survivor Romania” au plecat in Republica Dominicana

Clipul zilei pe KFETELE.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Vedete

CITEȘTE: Cine este, cu adevărat, DALIANA RĂDUCAN iubita lui Răzvan Simion

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Divertisment
Parteneri