Iuliana Tudor a vorbit despre lecția importantă de viață, oferită fiului ei. „Dacă tu preiei adevărul altora, tu nu vei ști niciodată cine ești.”

Iuliana Tudor a vorbit despre lecția importantă de viață, oferită fiului ei.  „Dacă tu preiei adevărul altora, tu nu vei ști niciodată cine ești.”
Iuliana Tudor a vorbit despre lecția importantă de viață, oferită fiului ei. „Dacă tu preiei adevărul altora, tu nu vei ști niciodată cine ești.”

Iuliana Tudor a vorbit despre lecția importantă pe care i-a oferit-o fiului ei.

Iuliana Tudor, îndrăgita prezentatoarea TV, a mărturisit, în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, care este una din lecțiile importante pe care le-a oferit fiului ei cu privire la efectul de turmă. L-a învățat de fiecare dată să aibă propriile păreri, iar atunci când vede că cineva încearcă să îl influențeze pentru a face aceleași lucruri, să se gândească ce anume ar putea face diferit pentru a-și pune amprenta. 

„Asta cu face toată lumea, e toată lumea într-un fel. Asta i-am transmis lui Tudor. „Dragul meu, când vezi o turmă, că face toată lumea la fel, apucă-te și gândește-te cum să fac eu să fie ceva diferit? Nu fii cu trendurile.” Pentru că, ce să vezi, nu doar că mor, ele nu vor fi niciodată adevărul despre tine, să faci ceva ce nu face cineva e despre tine.
Dacă tu preiei adevărul altora, tu nu vei ști niciodată cine ești, nici ce muzică asculți, nici cum gândești. Ce fete își plac, toate astea trebuie să fie ale tale, nu pentru că se poartă treaba asta acum.”,
a povestit Iuliana Tudor.

Iuliana Tudor, despre felul în care și-a crescut copilul

Citește și: Iuliana Tudor, despre modul în care își educă fiul. Copilul vedetei nu a avut acces la telefon până la vârsta de 12 ani: „M-am certat cu toată familia, inclusiv cu soțul. Eu nu frustrez copilul.”

Iuliana Tudor
Iuliana Tudor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citește și: Rețeta Iulianei Tudor pentru cea mai bună pască fără aluat. Vei rămâne surprins de gustul preparatului

Iuliana Tudor a vorbit, în cadrul aceluiași podcast, despre felul în care și-a crescut fiul și ce reguli au existat în familie. 

„Nu a avut telefon până la 12 ani și m-am certat cu toată familia, inclusiv cu soțul meu. Texte de genul: Vai, dar săracul copil, va fi frustrat. Vai, dar săracul copil, toată lumea are. Vai, dar săracul copil, nu are și el acces. Degeaba spui că ieși cu o fată la întâlnire, dar tu nu știi să porți o conversație și îi spui să îi arăți ce ai văzut tu astăzi nu știu unde, iar voi comunicați tot privind ceva străin.
Voi nu veți ști niciodată unul despre celălalt și veți lua decizii care nu vor fi cele pe care vi le doreați
.”, a declarat Iuliana Tudor.

Iuliana Tudor
Iuliana Tudor[Sursa foto: Facebook]Citește și:

Hipotensiune ortostatică – cauze și mecanisme subiacente

Cine este Iuliana Tudor. ”Am fost lăsată și singură, plângeam de nu mai puteam pentru că stăteam singură.”

Antonia, apariție INCENDIARĂ la plajă! Costumul de baie MINUSCUL a lăsat tot la vedere ...

Ramona Olaru și Cuza s-au împăcat, la 3 ani de la despărțire? S-au dat singuri de gol

Chris Martin, dezamăgit de reacția românilor: "Poate nu înțelegeți ce fel de oameni aveți în România". Liderul formației Coldplay a explicat decizia de a-l invita pe Babasha să cânte alături de ei

Cum să îți dai seama dacă te înșala. Descoperă cele mai evidente semne ale infidelității

Ți se rupe sufletul! Mesajul sfâșietor transmis de fiul Ancăi Molnar după decesul mamei sale: „Te iubesc și te voi iubi mereu”

„A crăpat inima în el” Cine e Mircea Tat, consilierul mort după alegeri


Cookies