Cine este Iuliana Tudor. ”Am fost lăsată și singură, plângeam de nu mai puteam pentru că stăteam singură.”

Cine este Iuliana Tudor. ”Am fost lăsată și singură, plângeam de nu mai puteam pentru că stăteam singură.”

Cine este Iuliana Tudor

Iuliana Tudor este una dintre cele mai cunoscute și apreciate jurnaliste de la noi din țară.

Iuliana Tudor, în vârstă de 45 de ani, este o celebră prezentatoare TV din România. Cariera sa în lumea televiziunii a început în urmă cu mai bine de 20 de ani, reușind să intre rapid în sufletul telespectatorilor datorită carismei și energiei pozitive pe care o emană de fiecare dată.

Ce studii are Iuliana Tudor

Jurnalista s-a născut în localitatea Băicoi, județul Prahova, și a urmat studiile Facultății de Drept din cadrul Universității din București.

Ulterior, aceasta a urmat cursurile la Facultatea de Pedagogie Muzicală din cadrul Universității Naționale de Muzică.

Cum s-a cunoscut Iuliana Tudor cu soțul ei, Răzvan Văcăroiu

Pe lângă cariera profesională de succes cu care se laudă, Iuliana Tudor are o căsnicie frumoasă cu Răzvan Văcăroiu, iar din rodul iubirii lor a apărut pe lume un băiat, Tudor Cristian, în vârstă de 12 ani.

În urma unui podcast, vedeta a oferit mai multe detalii despre cum s-a cunoscut cu partenerul ei de viață. Din spusele omului de televiziune, relația longevivă a acestora a început atunci când l-a întrebat pe bărbat cât este ceasul. Ulterior, Răzvan Văcăroiu a scos-i în oraș la o cafea.

„L-am întrebat banal cât e ceasul. M-a invitat la o cafea și asta a fost. După o săptămână, i-am spus că nu vreau să ne mai vedem.

Era mai mare decât mine și voiam să plec la facultate, că nu-mi stă capul la chestii serioase. El era un domn serios și răbdător și mi-a cerut să mă mai gândesc. M-a mai păcălit, m-a mai chemat apoi la încă două cafele. Așa am rămas împreună 27 de ani.”, a povestit ea, în cadrul unui podcast.

Citește și: Prăjitura desertul casei, după rețeta prezentatoarei Iuliana Tudor

Cine este Iuliana Tudor[Sursa foto: Facebook]

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Ce relație are Iuliana Tudor cu fiul său

De asemenea, Iuliana Tudor a discutat și despre fiul său, despre a mărturisit că a fost persoana care a vindecat-o de impulsivitate și nerăbdare. Mai mult decât atât, vedeta a declarat că a încercat să îl țină mult timp departe de televiziune și de lumea publică.

„M-a vindecat de nerăbdare, de impulsivitate. Am avut mereu treaba asta, să nu mă vadă cum sunt la televizor, cu artificiile de acolo, ci așa cum sunt eu, mama lui, Iuliana, și cam atât. L-am ferit multă vreme de ceea ce înseamnă lumea mea publică. Acum înțelege, știe ce fac.”,  a mai spus ea.

Cine este Iuliana Tudor[Sursa foto: Instagram]

Iuliana Tudor, mărturisiri cutremurătoare despre drama copilăriei sale

Iuliana Tudor a fost nevoită să treacă printr-o experiență neplăcută în perioada copilăriei sale, atunci când mama sa și-a făcut o operație dificilă la coloană, când jurnalista avea vârsta de doar trei ani. Din nefericire, după intervenția respectivă, mama Iulianei Tudor a rămas cu probleme motorii la ambele picioare. Din spusele acesteia, nu a avut voie să-și viziteze mama în spital, și a trebuit să stea în grija rudelor în perioada în care mama ei era în grij de medici.

”Aveam doar trei ani, nu aveam cum să înțeleg nimic din ce se întâmplă acolo. Au avut grija să mă protejeze. Cred că am făcut doar câteva vizite la spital, unde nici nu aveam voie să merg, mă băgau pe geam și mă vedeam puțin cu ea. La vârstă aceea nu-mi dădeam seama, știam doar că are o problemă și că trebuie să se întoarcă. Trăind în alte case, trebuia să te adaptezi. Pe mine acest lucru m-a călit, m-a făcut să nu-mi fie greu în nicio situație. Daca se întâmplă ceva, imediat mă gândesc la soluție.”, a mai mărturisit Iuliana Tudor.

Citește și: Ștefania, pregătită să repare situația dintre ea și Cosmin! Pentru cine are concurenta de la „Casa iubirii” sentimente reale: „În noaptea asta m-am gândit...”- kanald.ro

Citește și: "L-aş omorî!" Mărturiile pline de durere ale părinților criminalului Mariei, fetița de 8 ani găsită moartă în pădure- stirilekanald.ro

Citește și: Ce stil de viață are Denise Rifai. „Unicul cadou pe care mi-l pot face este să am grijă ce mănânc și când mănânc.”

Cine este Iuliana Tudor[Sursa foto: Instagram]

În urma intervenției, mama sa a trebuit să se recupereze, astfel că a urmat un tratament timp de doi ani. Așadar, jurnalista a doar lăsată singură și a suferit mult, însă nu regretă deoarece a devenit o persoană mult mai puternică.

”Au fost aproape doi ani în care ea pleca la tratament și a trebuit să mă adaptez. Da, se și râdea de mine. Am fost lăsata și singură, plângeam de nu mai puteam pentru că stăteam singură. Dar acum gândesc că a fost atât de bine că am trăit lucrurile astea pentru că, poate, aș fi devenit un om care nu avea forță pe care o am acum. Tot timpul mi-am dorit că mama să fie pe picioare. Îmi doresc asta și acum. Daca aș putea, aș da tot ce am și sunt că ea să fie bine!”, a adăugat Iuliana Tudor.Citește și:

Codițele împletite, de la tradiție la trend

Cine este Mircea Baniciu. “Sunt un tată nemaipomenit!”

TE CRUCEȘTI! Cum arătau vedetele înainte de operații. ASTA e adevărata lor față FOTO

Kassandra, fiica adoptivă a Danei Rotariu, gest sfâșietor după moartea mamei sale

"Se gândea ca să regizeze relația. Toate lucrurile au fost o minciună". Ies la iveală detalii uluitoare despre mariajul dintre Maria Constantin și Marcel Toader

Alegere neașteptată pentru Alev

În această seară, de la ora 20:00, în serialul “O dragoste”, alegere neașteptată pentru Alev

"Să plece!" Verdict crunt în gala fără eliminare din "Casa Iubirii". Antoni, Cosmin, Ștefania, în plin coșmar. "Nu știu ce să mai cred, vreau să fiu propus spre eliminare"


Cookies