Iuliana Luciu, adepta serviciilor de lux! “Prefer sa merg la SPA-uri. Nu-mi fac niciodata tratamente naturiste, acasa!”


Chiar daca a fost inzestrata la nastere cu trasaturi demne de invidiat, Iuliana Luciu are grija ca frumusetea sa nu paleasca si merge frecvent in centrele de intretinere.

In ciuda faptului ca sora sa, Nicoleta Luciu, este adepta tratamentelor naturiste si, din cand in cand, acesta obisnuiste sa apeleze la masti de infrumusetare realizate acasa, Iuliana Luciu este opusul ei.

##VIDEO49180##

“Nicoleta are un blog si acolo pune tot felul de masti pentru ten, pentru par, pentru corp, tot felul de tratamente. Vreau sa spun ca nu apelez la niciuna. Mie imi place sa merg la SPA-uri, sa merg sa imi fac tratament, sa stau acolo si fetele de cosmetica sa imi faca ce stiu ele mai bine. Ele se pricep.

Mie nu-mi place sa prepar masti si sa le pun pe fata. Odata ce am intrat pe usa centrului sau salonului, stiu sigur ca nu am cum sa ies de acolo fara tratamentul respectiv facut. Asa ca, pentru mine cel mai bine e sa merg la un specialist. Nici la sala nu-mi place sa merg, recunosc, dar imi place sa merg cu rolele. Am cateva prietene si, din cand in cand, mergem in parc cu rolele sau sa alergam”, ne-a dezvaluit Iuliana Luciu.


Clipul zilei pe KANALD.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Cea mai controversata relatie a vulcanicului Giani Kirita! Faimosul de la Exatlon s-a iubit in mare secret cu Andreea Tonciu

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Lifestyle

Parteneri