Iulia Vantur, in lacrimi! Verdict final in procesul lui Salman Khan


Inalta Curte din Mumbai a dat sentinta, astazi, in cazul actorului Salman Khan, pentru o fapta din 2002. Iulia Vantur va varsa lacrimi, dupa aflarea acestei vesti.

Actorul si omul de afaceri a fost condamnat, in luna mai a acestui an, la cinci ani de inchisoare pentru ucidere din culpa.

In 2002, Salman Khan a lovit cu masina patru oameni fara adapost, unul dintre acestia (Noor Ullah Khan) murind, dupa ce actorul a trecut cu masina peste el. Procurorii au prezentat dovezi ca acesta conducea sub influenta bauturilor alcoolice.

Cei mai multi se asteptau ca actorul sa fie incarcerat, insa el a scapat ca prin urechile acului. Astazi, dupa 13 ani in care acest caz s-a judecat, Salman Khan a fost absolvit de toata vina si i s-au retras toate acuzatiile.

Salman Khan este unul dintre cele mai mari staruri de la Bollywood, aparand in mai bine de 80 de filme, unele dintre acestea cu mare succes comercial. In ultimii ani, frumoasa Iulia Vantur a fost vazuta in compania marelui actor, iar presa din India i-a cuplat.

Sursa


Clipul zilei pe KANALD.RO:

DISTRIBUIE
acest articol

Divertisment

N-o sa-ti vina sa crezi care este locul preferat al lui Engin Hepileri, temutul Uygar, din “Dragoste si secrete”

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...

Parteneri
Pentru tine
Din Lifestyle
Parteneri