Iulia Albu, verdict surprinzător pentru ținuta Vioricăi Dăncilă! "Cu asta am spus tot"

Iulia Albu, verdict surprinzător pentru ținuta Vioricăi Dăncilă!
Iulia Albu, verdict surprinzător pentru ținuta Vioricăi Dăncilă! "Cu asta am spus tot"

Iulia Albu, recunoscută pentru exigența ei atunci când vine vorba de judecat ținute, a surprins pe toată lumea cu verdictul ei legat de ținuta Vioricăi Dăncilă.

Este vorba de ținuta pe care Viorica Dăncilă a afișat-o la ceremonia de preluare a președinției Consiliului Uniunii Europene de către România, organizată la Ateneul Român.

Iulia Albu nu a avut nimic de comentat, spre deosebire de cele mai multe dintre cazuri, calificând ținuta drept "impecabilă".

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

"Este impecabilă și cu asta am spus tot", a venit verdictul Iuliei Albu legat de ținuta Vioricăi Dăncilă. "Nu mă interesează dsicursul politic. Câteodată e suficiant să afișezi o imagine și o imagine face cât o mie de cuvinte. A reușit să-și pună în valoare atât silueta, dar a reușită să construiască o imagine de o eleganță aparte. Ca notă de subsol, deși nu mă derajează foarte tare, aș perfera genul de încălțîminte cu tocul mult mai mic.

Broșa a fost contrapunctul perfect al acestei ținute", a lăudat-o Iulia Albu pe Viorica Dăncilă.

 Citește și:

Regim alimentar ulcer gastric + rețete simple

Tânăra de 140 de kg care a slăbit jumătate din greutate, fără operaţii sau înfometare! Acum e o bombă sexy! Cum a reuşit

4 zodii care își găsesc MAREA DRAGOSTE până la finalul lunii iunie 2024. Pasiunea își face loc în viața lor, vor avea o vară de neuitat

Decizia luată de autoritățile italiene în privința căutărilor lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură! Au trecut două săptămâni de când a fost înghițit de ape și nimeni nu mai știe nimic de el: „Tensiunea este mare”

Cum va arată nunta lui Theo Rose și Anghel Damian: ”Vrem ca acest legământ să fie doar al nostru”

Mesajul emoționant al Andreei Mantea în ziua în care băiețelul ei împlinește 4 ani! La mulți ani, David!

Virginia, față în față cu Robi! Concurenta a luat o hotărâre neașteptată în privința fostului ei partener! „Nu am niciun of. Am o dorință!” Cum a reacționat Robi

Fotografia sfâșietoare de la priveghiul Ancăi Molnar. Fiul de 14 ani, îndurerat lângă sicriu


Cookies