Iulia Albu o face praf pe Rocsana Marcu: „Cap de porc”


Iulia Albu nu a fost deloc plăcut impresionată de una dintre fotografiile publicate de Rocsana Marcu pe pagina ei personală.

 

 

Iulia Albu a văzut o imagine publicată de Rocsana Marcu, în care apare alături de câinele ei, şi nu a putut să nu o taxeze pe vedetă pentru ţinută şi pentru postură.

 

„Întotdeauna mi-a plăcut capul de porc. Atât de mult încât până la urmă mi-am cumpărat un bulldog francez. Despre capul căţelului nu ar fi multe de spus. El este, punct. Despre capul stăpânei, la fel. Altele sunt “capurile” pe care nu aş fi vrut să le văd în această fotografie. Ţinuta… bănuiesc că este potrivită pentru o întâlnire cu un cap de porc. Atât. V-am spus cât ador bull-terrierii? #macracescpentrutine” a scris Iulia Albu pe blogul ei. 

 

Rocsana Marcu nu a avut încă nicio reacţie la comentariile făcute de stilistă şi nici nu a şters fotografie de pe pagina ei, semn că este mulţumită de ea şi ce a spus Iulia nu a afectat-o. Imaginea a strâns 500 de aprecieri din partea fanilor, semn că a fost pe placul lor. 

 

M.B.


Clipul zilei pe KFETELE.RO:
DISTRIBUIE
acest articol


Vedete

Bârfim puţin, kfetele! Jennifer Lopez a refuzat un rol nominalizat la OSCAR, iar Vanessa Hudgens și Austin Butler şi-au spus "ADIO!"

Citește mai departe

Te-ar putea interesa si...


Parteneri

Pentru tine

Din Fashion

Parteneri